Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
90k Ft egy teljes játékgépre elég necces, talán a gépösszerakó topicban tudnak segíteni. Én lehet inkább tuningolt Pentium G3258-ra alapoznék, nem annyira zsákutca, mint az AM3-as platform.
"Hosszú távra új játékokat" - még ha minimum grafikán pl 1440*900-on is vagy, egy aktuális Unity feladja a leckét a 270x körüli karinak. Ebből a keretből SzVSz 1366x768-ra is necces 3évet kibíró konfit építeni úgy, hogy a megjelenő játékokat alapon 30+fps-el akarod vinni.
#56103: A 290-hez 100%, h sovány lesz a tápod (SzVSz a 770/970-hez is valószínű, amik ha picit húzod őket, rögtön 200W fölött kajálnak).
Én valahogy mindenképp megpróbálnám azt a 970-et, főleg, hogy most ~10kFt értékű játékokat osztogatnak hozzá. A 770 meg (főleg újonnan véve) jókora bukta lesz, ha tavasszal kijönnek a 960-asok.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
-
543g45gfdgfd
csendes tag
A privát reaktor kedvelőinek egy kis ízelítő :Link
[ Szerkesztve ]
-
Teaway
veterán
válasz 543g45gfdgfd #56107 üzenetére
Először talán helyben kéne szétnézni... ► link
Nincs itthon csokid??
-
juve600
nagyúr
válasz 543g45gfdgfd #56107 üzenetére
-
-
t72killer
titán
válasz Octavian #56112 üzenetére
Jó kari, tudom javasolni
#56111: A 770/60 sztem most Mo-gon irreálisan drága. Nyugaton már kezdi használható áron csepegtetni a használtpiac, anno én is majdnem szereztem 180EUR-ért egyet - ennyiért szVsz teljesen reális az ára. Őszintén, ha a táp adott, (jelen esetben nem) némi nézelődés után, hogy a kedvenc játékokban nincs-e vmi kritikus blama, a 290-et venném.
-
dannyl
addikt
Srácok! Szerintetek megéri ebayről venni videókártyát? Pl: ezt?
Van valami buktató benne? Vám meg ilyenekre gondolok. Mert ennyiért ajándék. -
Sage83
aktív tag
-
t72killer
titán
válasz Octavian #56117 üzenetére
Húzni nem fogod tudni a VGA-t, lévén a tápod 12V-ja két ágra van osztva . Alapon simán kell, hogy vigye, úgyh első nekifutásra nem javaslok tápcserét.
-
Iceman83
tag
válasz t72killer #56114 üzenetére
Helló.
Akkor jól értem tápomhoz kevés R290 az kilőve?
Viszont GTX970 meg elég lenne?
GTX970 hosszabb távra 2 évig elég lenne magas grafikán 1920 felbontáson?
Proci elég hozzá i5 4570?
Amúgy nem akarom húzni kártyákat
.
Ami előző hozzászólásokba írtak Ez jobb mint SAPPHIRE VAPOR-X R9 280X 3GB mint a GTX770?[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz Iceman83 #56120 üzenetére
Mmint a tápod kevés a 290-hez igen, az a kari önmagában képes 300-350W-ot beszippantani tuning nélkül, és akkor a gép többi részére még rá se néztünk (proci ~120W, egyebek ~30W).
A 970 lényegesen kevesebbet eszik, tuning nélkül max 200W-ot, de ehhez már furmarkkal kell gyötörni a kártyát.
A 970 kb 35-40%-kal gyorsabb a 770-nél és a 280x-nél (ezek kb egy szinten vannak).
Most látom, hogy a tápod 12V-ja osztva van és a legerősebb ág 20A (=240W), ergo a 290 tuti kiesett.
[ Szerkesztve ]
-
Iceman83
tag
válasz t72killer #56121 üzenetére
Helló.
Köszi a segítséget!
Értem akkor marad a GTX770 vagy GTX970 még meglátom kiadjak még +20e megéri-e.
De ahogy látom valamelyik játéknál +30-40 FPS nem rossz.
Hosszabb távra lehet jobban járnák.
GTX770 és GTX970 van valami ajánlott márka vagy mindegy egyformák?
Melyik gyártónak csendes videókártyája?[ Szerkesztve ]
-
Milo629
aktív tag
Üdv. nézegettem videokártyákat, első körben a zöld oldalon a Photoshop, Premiere Pro, játék szempontjából shadowplay, physx miatt. Mivel a GTX 760 ~57ezernél kezdődik így maradt a GTX 750 ~31ezertől, viszont akkor már legyen 2Gb és 192bit ami már rögtön ~40ezer és akkor viszont ott van +5ezerért az R9 270. Az AMD megéri azt a +5ezret? (Tesztek alapján van amelyik játékba csak 5%-al gyorsabb az AMD, viszont van amelyikbe akár 40% körül)
Előreláthatólag a 750Ti egy GTA5-el meg tudna birkózni (akár low-on)? -
dannyl
addikt
válasz BomiBoogie #56126 üzenetére
Korábbi kérdésem volt egy ugyanilyen felsorolás r9 280-ról, hogy melyik márka preferált? Esetleg erről van infód?
-
zegi_norbi
tag
válasz BomiBoogie #56126 üzenetére
EVGA, Zotac, Gainward, Palit, Galax, Inno3D, Colorful iGame, Leadtek WinFast? Ezek milyenek?
"Whether you think you can or think you can't, you're right" Henry Ford The Witcher 3 Bioshock Infinite Assassin's Creed Rogue Linkin Park
-
dannyl
addikt
válasz zegi_norbi #56132 üzenetére
Gainwardom volt régen. Akkor nagyon jónak számított. Inno, palit, colorful igame-ről csak rossz tapasztalatom van. Winfast geforce-om volt, az nagy király volt.
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
válasz zegi_norbi #56132 üzenetére
Konkrét típust írhatnál. Ne várd már el hogy 30 kártyát egyesével jellemeznek neked, aminek fele itthon nem is kapható. EVGA 970-ből van kapásból 5-6 féle... A nálunk kapható 970-ekről írtam pár sort ott a kereső.
(#56133) dannyl: Az a baj ezt így nem lehet behatárolni. Mindegyik gyártónak vannak jobban és rosszabul sikerült kártyái. Az hogy valami milyen volt, nem biztos, hogy most is olyan.
[ Szerkesztve ]
-
zegi_norbi
tag
Persze, tudom Azért írtam le őket, hogy teljes legyen a márkaválaszték (bár az ELSA-t és a PNY-t így is kihagytam) Egyébként mindegyikből a "legfelhúzottabbra" gondoltam
"Whether you think you can or think you can't, you're right" Henry Ford The Witcher 3 Bioshock Infinite Assassin's Creed Rogue Linkin Park
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz zegi_norbi #56136 üzenetére
Hagyjuk már ezt!
Ha jót akarsz venni, Giga, ASUS, vagy MSI, kész. -
w333
félisten
válasz zegi_norbi #56136 üzenetére
Nem értem hogy miért vennél egy Wartburgot ha ugyan ennyi pénzért vehetsz egy Mercédeszt is, h*lye hasonlat, de kb. ugyan erről van szó !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
zegi_norbi
tag
válasz BomiBoogie #56138 üzenetére
Értettem főnök!
-
t72killer
titán
válasz BomiBoogie #56138 üzenetére
#56142: Azért elfogadnám akár a G1-em helyett is
[ Szerkesztve ]
-
Egonyolc
aktív tag
70-80k körül keresnék halk ( nem túl hangos) kártyát.
Amiket láttam 285, 280x, 760, 770.
A next gen konzolok miatt is, és személyes szimpátia miatt inkább az and felé húzok.
A vásárlás annyit nem sürgős sok szabadidőm úgy se lesz dec közepéig, viszont utána ennek a kártyának bírni kell 2-3 évig ha nem is maxon, de 1050p high-on.
Tudom, hogy a legnagyobb lutri de várható-e valami újdonság még az idei évben.Köszi E
++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
w333
félisten
válasz Egonyolc #56143 üzenetére
A next gen konzolok miatt is, és személyes szimpátia miatt inkább az and felé húzok.
Nagyon rosszul teszed, attól még hogy Ati -ra vannak a játékok optimalizálva, az Nvidia kártyáin sokkal jobban futnak, szóval egy GTX 770 -t válasz pl.Link !
(#56145) rudii
A 760 egy túlárazott kártya ... a GTX770 sokkal jobban megéri !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
rudii
tag
GTX 760 megéri? Mármint időtálló egy darabig, erős kártyának számít? Vagy érdemesebb új 760 helyett egy használt 770et venni?
-
Emu
őstag
Ati R9 270/270X vonalról az ASUS mellett milyen márka ajánlot még?
-
dannyl
addikt
Na most elbizonytalanítottatok megint Új r9 280, használt garis r9 280x, vagy használt garis valamilyen Nv? Vagy ez az árkategória használtban is halott Nv téren? Nem vagxok egyik párti se, de nem szeretnék melléfogni.
-
t72killer
titán
válasz dannyl #56149 üzenetére
Nagyon melléfogni nem fogsz, ha reális áron vásárolsz. Mindenképp használt, garis példányt vennék.
Reális árak és ajánlott vasak - mindegyikre igaz, hogy jóféle hűtéssel ellátottat kell venni:
GTX 770: 65k alatt
r9 280x: 60k alatt (60ért van Vapor-X az aprón)Melléfogás max ott lehet, ha a játék, amire használni akarod vmi miatt allergiás az nvidiára vagy AMD-re, ennek kicsit utána kell nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest