- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chopin42
őstag
Üdv Urak/Hölgyek! (ha vannak
)
Nagy a dilemma, kevés a pénz
Nagyjából egyszerre fejlesztek mindent, és két, legfeljebb 3 hónap alatt szeretném megtenni.
Terv: Ryzen 7600x/7700+am5 lap pcie5-el+32g ddr5 6000cl30 körül. Később x3d.
Ehhez keresnék megfelelő videokártyát. 1080p 144 hz freeesinc, még szerintem sokáig, nekem jó az. Ha 3 év garis kártya lesz, akkor kb egyszerre cserélem őket, vagy fél-1 év különbséggel.
Ray tracing egyelőre nem érdekel, de nem vetem meg, 6700xt-vel sose kapcsoltam be (érthető okból...).
Amik tervben vannak: Mindkét Horizon és Plague Tale (az első nagyjából 70%ig kijátszva), Witcher 3 sokadszor (pl itt lehet megpróbálnám a raytz-t), Cyberpunk mindenképpen lesz idén, Hogwarts is (már megvan), Baldurs gate, szóval komplexebb, csinosabb, elmerülősebb címek. Meg amik még nem jelentek meg, de belepasszolnak ezek közé. Meg esetleg doom XD Kompetitív lövölde és autós játék nemigen.
Amin vacilálok:
-Új/használt, minimum 2 év garis 7800xt februárban 220k körül. Többi cucc márciusban.
-Proci+ram+lap februárban, gpu márciusban 250k körül
-Március: elvileg lehet, hogy jönnek az új radeonok. Talán beesnek 250 környékére?
-Esetleg 4070 super elég lehet 2-3 évre 1080phez? (Eléggé zavar a 12 gb, dlss, jobb ray tracing, +10%/7800xt ellenére.)
-VAGY várjak egy jóárasított garis 7900gre/xt-re apróról 250 körül?
Remélem értelmes, és igazából az új 7800xt tűnik a legésszerűbbnek, de érdekelne a véleményetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobilinternet
- Yettel topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged