- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ondskapens
lelkes újonc
Hali.
Becsokizott a XFX RX-580 Black PCIE Radeon. Visszaküldtem garanciába, de még semmi eredmény. Annyi volt, hogy egyszerűen játék közben kikapcsolt a gép és a kártyával be se kapcsolt többé. Nélküle perfektül megy. Meg amúgy fele gépigényű játék is 40fps alá esett vele. I7 8700 proci és 16giga ram mellé kerestem kártyát. Nem tudom, javítják e, vagy valami, de ha visszakapom a pénzem, lehet újat veszek. Vagy lehet amúgyis. Mindenesetre... Tudnátok valamit ajánlani? Devil May Cry 5 a cél. Ezt a kettőt néztem ki:
MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 6G OC GeForce GTX 1060 6GB GDDR OC PCIE + GeForce Fortnite BundleASUS STRIX-GTX1060-6G-GAMING GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 PCIE + GeForce Fortnite Bundle
Mit javasolnátok? Cseréljem egyáltalán? Nincs sok tapasztalatom kártyákat illetően, de zavar, hogy 1 hónap alatt tönkrement a Radeon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- LTE frekvenciák
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged