Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsit
tag
Sziasztok,
Nagy méretű tv-t keresek (85" +) természetesen OLED-en kívül a lehető legolcsóbbat
NAgy nappaliban, világosban is használnánk, kb 5 méterről. Semmi extra, standard TV nézés, esetenként egy két film (streaming). Házimozis erősítő van hozzá.Eddig egy LG 55-ös tv volt magic remote-val. (szerettük, de már majd 10 éves, és kissé felhős már az edge led miatt)
Ami minimum kellene: 4K, Nas elérés, (DLNA); Disney+, Netflix, Böngésző, minimum 2 usb, minimum 2 hdmi. LAN
Ami jó lenne: Magic Remote, PVR, 5g WiFi,
Falra kerülne.Jó lenne 500e alatt megúszni.. (Számlás, új készülék, min 3 év gari)
[ Szerkesztve ]
Plz telefonon keress... !! Telefonszám az extra adatoknál...
-
kovacsit
tag
válasz Vhiktor #79980 üzenetére
NEM csak sötétben (sőt hétvégén leginkább világosban használnám... ) Ugyan van mindenhol redőny de nem szeretném mindig leengedni, mert akkor nincs kijárás a kertbe, csak körbe a ház másik oldalán...
Másrészt projektorom van, bár csak FHD, de nem akarok vásznazni, meg mennyezeten kábelezni, ráadásul a mostani hűtése kissé hangos.Plz telefonon keress... !! Telefonszám az extra adatoknál...
-
kovacsit
tag
válasz DaemonX #80115 üzenetére
Az eMag egy marketplace. Vannak saját termékei a saját forgalmazásában, és partnercégel (többnyire kisvállalkozások, vay nagyobb román vállalkozások.
Én egy JBL BT fülest rendeltem onnan (a román Flanco -tól az eMagon) Kb áfa nélküli árelőnnyel, amit garanciáztatni kellett, küldték a futárt, két hét múlva jött a futár a javított cuccal. Engem is meglepett...
Úgy lehet annyival olcsóbb, hogy ott nem akarják megmenteni a családokat, és élnek az EU által adott szabad árumozgással.
Én is kaptam hivatalos számlát.
Nem azt mondom, hogy ilyen beruházást is onnan kell bevállalni, de nem akkora para, mint az elsőre látszik.
Megnéztem, ez a Flanco egy k nagy román cég... (flanco.ro)Plz telefonon keress... !! Telefonszám az extra adatoknál...
-
kovacsit
tag
Sziasztok,
Létezik, hogy a 85" TCL tévékben nincs PVR?? Annyira alap dolognak gondolom egy félmillás (+) tévénél... Vagy csak én néztem be?
köszi!Plz telefonon keress... !! Telefonszám az extra adatoknál...
-
kovacsit
tag
válasz fecaga21 #81168 üzenetére
Ha a szoba antennák mindegyik variációja nem hozott megoldást, akkor kénytelen leszel vagy TV készüléket / STB-t venni, (érzékenyebb tuner), vagy kültéri antennát.
Úgy néz ki, hogy a szobában kevés az értelmezhető jelszint, és azt erősítve a zajt is erősíted, így sosem lesz jó.
Az alaptétel az, hogy tiszta jelet lehet jól erősíteni, tehát azt még a beltéri zavaó háttérzaj (minden ami elektromos a lakáson belül/falikábelek is) előtt kellene elcsípni lehetőleg irányított (az adó felé néző) antennával. Ha az is kevés, akkor már a kevésbé zajos alacsony jelet jó erősítővel használhatóvá lehet tenni. (ezek az adások általában 600MHz körül vannak, tehát elléggé magas frekin , és minél magasabb a freki, annál kevésbé terjed)Plz telefonon keress... !! Telefonszám az extra adatoknál...
-
kovacsit
tag
Hölgyek Urak,
e gépek közt gondolkodom:LG 86UQ801C
TCL 85C643
LG 86UR78003LB
TCL 85P735(Árak 480 és 520 közt)
Eddig kb 55" LG volt, a MagicRemote nagyon jó lenne...
Pro/kontra érvek ezek közül?
Ami mindenképp kell: DLNA, Netfilx, Disney+ Nappaliba 4,5 méterről nézve szinte csak szemből.
Köszönöm előre is !![ Szerkesztve ]
Plz telefonon keress... !! Telefonszám az extra adatoknál...
-
kovacsit
tag
Urak,
Nagy a dilemma, A hétvégén -15% van az LG-nél, így a 75NANO753QA most 320 alatt elhozható.
Versenytársa (részemről ) a TCL 75C645. (350e)
Viszont most meginogtam az LG miatt (Most is az van, és vitathatatlanul jó a MagicRemote)
Ki, melyiket, miért?
https://www.lg.com/hu/televiziok/lg-75nano753qa
Segítség!! :-)Plz telefonon keress... !! Telefonszám az extra adatoknál...
-
kovacsit
tag
válasz Quadgame94 #83908 üzenetére
Köszi, azt nem tudtam, hogy ez a nagy LG is Edge... Azt hittem ez már hátul világítós...
Akkor elengedem az LG-t, és jön a TCL... (Bár a magicremote hiányozni fog... :-) )Plz telefonon keress... !! Telefonszám az extra adatoknál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Revolut
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Elemlámpa, zseblámpa
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Crypto Trade
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest