Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz Hugó55 #14375 üzenetére
Pont ez lenne nekem is a kérdésem, gyors válasz is jöhet, még ma meg szeretném rendelni, Samsumg előnyben Ezt pl nyugodt szívvel megvehetem? Ja és játékra kellene, a Windows a mostanin maradna Bocsi, h nem olvasok vissza
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Scholes9
nagyúr
Bocs, ezt nem hagyhattam ki Megy az "agyalás", h mit vegyek a Steam könyvárnak, de esélyes, h a 250-es EVO lesz a befutó, TLC ide vagy oda Samu SSD-ben még nem csalódtam. Több, mint 3 évig hibátlanul szolgált rendszernek egy 64 gigás, 830-as is, amit ma adtam el 100/100-as Sentinellel
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Hali, valaki használ ilyen SSD-t? Tapasztalatok? Mert azt látom, h ajánlott
-
Scholes9
nagyúr
válasz Dluinet #27182 üzenetére
Hát nálam eddig semmi baja. Frissítést anno megcsináltam. Linket kérhetnék erről a későbbi belassulásról?
Szerk: ezt jó tudni, asszem gyors lemondom és veszek helyette valami mást, mondjuk 520-as Intelt 240 gigásat, úgy is az volt a másik, amit kinéztem
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Ezzel nem nagyon nyúlnák mellé
-
Scholes9
nagyúr
Egyébként lehet probléma a Sandforceos vezérlős típusokkal? Kicsit félek, nehogy kompatibilitási gond legyen velük. Anno volt több Corsairom, ami, ha jól tudom Sandforceos volt mind, bár nem most volt, lehet, h a technológia azóta fejlődött vagyis gondolom biztos, de nincs valami jó tapasztalatom velük
-
Scholes9
nagyúr
Nagy nehezen, de meglett a befutó, remélem frankón fog működni
-
Scholes9
nagyúr
válasz radi8tor #27241 üzenetére
Ez egy remek videó
humbucker: Egy 250 gigás, 850-es EVO lett végül nekem is 5 év garanciával, holnapra elvileg megjön, kíváncsi vagyok lesz-e olyan gond vele, mint a 840 EVO-val, bár nálam azon van a rendszer és hibátlan
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz zolee06 #27258 üzenetére
Ez esetben a 240-250 gigasak közül válassz, mert egy idő után kevés lehet majd a 120-as, főleg h azon van a rendszer is 😉 Egyébként megfogadtam a napokban, h játékot kizárólag SSD-ről futtatok és soha többé HDD-ről...épp emiatt vettem pluszban egy 250-est.
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz s_henderson #27260 üzenetére
Mégsem az lett, bar az lett volna a másik amit megvettem volna😊
-
Scholes9
nagyúr
válasz gerisz23 #27333 üzenetére
Ha eddig HDD-n volt a rendszered, meg fogsz szerintem majd lepődni, h mennyivel gyorsabb lesz a Win használata 😊 Én nem tudnám SSD nélkül elképzelni már a gépem használatát, sőt a játékokat is csak onnan futtatom, ég és föld 😊
[ Szerkesztve ]
-
-
Scholes9
nagyúr
válasz szabolcs77 #27410 üzenetére
Ha a keret nem számít én a 850 Prot venném.
-
Scholes9
nagyúr
válasz nmy1212 #27431 üzenetére
Nálam hibátlan, de még új típus. Vedd azt amelyik már "bizonyított".
Dluinet: Úgy pontos a megfogalmazás h van akinek gondja van vele, de nem mindenkinek 😉
Soma01: A 850 Evo miért ne lehetne ajánlott majd? Ne keverjük a típusokat 😉
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
Sztem el kell telnie fél évnek legalább h ezt ki lehessen jelenteni 😊 De lehet h akár 1-nek is, bár nem győzöm leírni h nálam 1 hónapja hibátlan. Ha be mered hozzám hasonlóan vállalni akkor hajrá 😊 Mondjuk nálam a 840-el sincsen gond sokakkal ellentétben.
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Hali. Lehet h fura kérdés lesz, de a torrentezés mennyire nyírja az ssd-t? Ha mondjuk csak lefelé töltök, heti kb 20 gigát. 500-as SSD-t szeretnék a vinyó helyett és néma lenne a gépem...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Bontatlan WD Black 2TB SSD Gen4x4 SN770
- SSD többféle, sata 2,5"
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 256GB Western Digital Nvme SSDk eladóak! 1 év Jótálással! Számla!
- Samsung 980 500GB M.2 PCIe
- Kingston FURY Renegade 1TB - 7,300/6,000MB/s
- 3,5" winchester, 80 GB-tól 500 GB-ig, több darab, utolsó szektorig tesztelve
- 2,5" (laptop) winchester, 80 GB-tól 1 TB-ig, több darab, külső wincester, utolsó szektorig tesztelve
- 1TB és 500GB HDD 100/100% + ajándék 5db 1TB-os hibás hdd-k
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest