- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz
szjoci #36153 üzenetére
Nagyon érdemes. Anyukám meg az öcsém sokszor panaszkodnak, h lassú a net meg lassú a gép. Ők sajna nem értenek hozzá, de mindig mondom nekik h nem a net a lassú hanem a gép és hogy mi kellene bele (SSD), de nem hisznek nekem
Nálam meg hasít minden...
Számomra az SSD az elmúlt évek egyik legjobb előrelépése PC frontonNagyon durva a változás ha előtte vinyoról ment a rendszer
Nem is lehetne olcsóbban felturbózni a számítógépet
Legalább rendszer alá én kötelezővé tenném minden gépbe
-
Scholes9
nagyúr
Nálam így fest a pont 2,5 éves 840 Evo, kb 1 évig csak játék volt rakva rá, azóta a rendszer és a programok vannak rajta, meg jó pár játék lett telepítve rá. Persze nem egyforma a használat az jogos
Az én átlagos használatommal, pláne úgy, h játék sem lesz rá telepítve, sokáig kell, h húzza a Corsair is. Persze bármi bármimkor elromolhat
-
Scholes9
nagyúr
válasz
athomi #36118 üzenetére
Azért még átlagos torrentezéssel sem könnyű azt elérni
Én megvettem a Corsair Force LE-t 480Gb-os változatban vinyó kiváltására, teljesen prímán működik, nincs vele semmi gond, totál néma is lett a gépem, ahogy kicseréltem a kis nootebook vinyót az SSD-re
Ajánlották az Intel 535-töt, de aztán átgondoltam, h nem ér nekem 12 ezerrel többet, attól kevesebbért dupláztam meg most a ramjaimat...
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. Winchester "kiváltására" mennyire lenne jó ez az SSD? Torrentezés - bár messze nem extrém, zene tárolás-hallgatás, film tárolás-nézés ezek lennének az ellátandó feladatai
Méret max 512Gb elég.
Más alternatíva, ha ez esetleg nem ajánlott
-
Scholes9
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #29966 üzenetére
Jó néhány SSD megfordult a kezeim között, a 830-as és a 850-es is, de nem éreztem különbséget
-
Scholes9
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #29963 üzenetére
Szerintem nem lenne különbség. De, ha gondolod kipróbálhatod
-
Scholes9
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #29960 üzenetére
"Windowsos használat" mellett 0 különbség lenne a 2 között
Sztem nem éri meg a "kínlódást"
-
-
Scholes9
nagyúr
válasz
DeathAdder #29406 üzenetére
Nem jár, én a 250-eshez nem kaptam. Iponból rendeltem. 5 év garit megadták ott rá.
Szerk: szívesen
-
Scholes9
nagyúr
válasz
DeathAdder #29387 üzenetére
Simán. Én is pont x58-as lappal használtam pont 850-es EVO-t és nagyon frankón működött
Ha a rendszer és a programok lesznek csak rajta akkor bőven elég a 120-as is. És 5 év garanciával adják. Sztem fontos
Használat során kb kizárt h észrevennéd a különbséget a 120-as és mondjuk a 250-es között. Ha játék is lesz rajta akkor célszerűbb a nagyobbat választani
1 hónapig használtam a 250-es Evo-t csak Játékok voltak rajta de maximálisan meg voltam vele elégedve. Anyagi okok miatt váltam csak meg tőle.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Fehercsoki #29059 üzenetére
850 Evo nagyon jó és (egyelőre) úgy tudom hibátlan (nálam is az volt amíg úgy hozta a sors, h el kellett adnom).
-
Scholes9
nagyúr
Hali. Lehet h fura kérdés lesz, de a torrentezés mennyire nyírja az ssd-t? Ha mondjuk csak lefelé töltök, heti kb 20 gigát. 500-as SSD-t szeretnék a vinyó helyett és néma lenne a gépem...
-
Scholes9
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
válasz
szabolcs77 #27410 üzenetére
Ha a keret nem számít én a 850 Prot venném.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
s_henderson #27260 üzenetére
Mégsem az lett, bar az lett volna a másik amit megvettem volna😊
-
Scholes9
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
Nagy nehezen, de meglett a befutó, remélem frankón fog működni
-
Scholes9
nagyúr
Egyébként lehet probléma a Sandforceos vezérlős típusokkal? Kicsit félek, nehogy kompatibilitási gond legyen velük. Anno volt több Corsairom, ami, ha jól tudom Sandforceos volt mind, bár nem most volt, lehet, h a technológia azóta fejlődött vagyis gondolom biztos, de nincs valami jó tapasztalatom velük
-
Scholes9
nagyúr
Ezzel nem nagyon nyúlnák mellé
-
Scholes9
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
Hali, valaki használ ilyen SSD-t? Tapasztalatok? Mert azt látom, h ajánlott
-
Scholes9
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- iPhone topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Formula-1 humoros
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Western Digital WD Blue 3.5 2TB 7200rpm 256MB SATA3 merevlemez,hibátlan állapotban,HD Sentinel!
- 1TB-os hibátlan merevlemezek,WD Purple,WD Black,Toshiba P300,hibátlan állapotban,HD Sentinel!
- Samsung 970 EVO Plus 500GB M.2 PCIe (MZ-V7S500BW) eladó!
- Elado hasznalt HDD-k (2.5/3.5)
- Hibás 2 Terra HDD -k 3.5-s és 2.5-s
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest