- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
DeFranco #610 üzenetére
Fele annyiért adnak 32-est. A benne lévőt add el, itt a ph-n veszel egy x gigásat bedobod racbe, a 32 giga pedig programoknak, winnek bőven elég, és így még aránylag jó áron megúszod. Amennyiért egy ide noti vinyó megy annyiért kb 2-3x nagyobb satásat lehet venni. Rack használtan 1500, így 20-ból kb megúsznád.
Ugyanakkor ha eladod a notidat és 20-assal drágábbat veszel jobban jársz, szóval inkább mégsem éri meg ez az ide ssd
hati: azért azt ne felejtsd el, hogy nem a max a cél, egy ilyen régi ide noti vinyó ellenben borzalmasan lassú tud lenni, azon nem keveset gyorsítana egy ilyen ssd.
-
_seth_
veterán
válasz
DeFranco #607 üzenetére
Kapható bele, pl ez is jó lenne bele: [link], igaz, hogy csak 80/80 de nincs felpörgési idő, pozicionálás. Gyorsítana a gépen persze csak mértékkel. Amikor jelenleg azt hallod, hogy az ide vinyó kerreg és csak tölt és tölt, na azon tud gyorsítani nem is keveset. Az ára már kissé meredek.
-
_seth_
veterán
Jó elgondolás
Acer 5552G-be én is a vinyó helyére teszem majd be az SSD-t és a dvd író helyére megy a jelenlegi 750-es, már csak azért is mert nem bootol csak ebben a felállásban, azaz mindig az eredetileg is vinyó helynek szántból akar bootolni, ha bejött a win utána telepíti a dvd író helyére rakott meghajtót és onnan kezdve használható is. (Ha kell rack írj, még van 2-m. Szerintem a tiédbe is passzol ha az én 5552G notimba is jó
)
Az én notim is talán csak sata 2-es de egy sata 3-as ocz vertex 3 lesz benne. Ha nem is lesz sata 3 sebességű legalább a sata 2-t maximálisan hozni fogja a notiban.
-
_seth_
veterán
Fogj egy hdd beépítő keretet notihoz, bedobod az ssd-t abba, a 320-asod pedig marad benne szintén. A dvd író helyére kell betenni és így 2 merevlemez lehet a gépedben, ha dvdt akarsz írni pedig egyszerűen kihúzod és kicseréled a meghajtót.
(Ha érdekel ilyen keret írj privit) -
_seth_
veterán
válasz
jim_raynor70 #538 üzenetére
És az OCZ Vertex 3 mennyire jó választás?
-
_seth_
veterán
Windowsnak, programoknak és 1 db játéknak szeretnék egy 60 giga körüli SSD-t a notimba a benne lévő 750-es vinyó mellé. Az SSD-ről lényegében csak a programok futnának valamint az éppen használt dokumentumok valamint néha napján egy játék ami 5 gigát foglal. 8 giga ram van a notiban és a hibernálás valamint a pagefile is ki van kapcsolva így ezek nem foglalnak helyet, megközelítőleg olyan 30-32 gb lenne az elfoglalt terület az ssd-n.
Melyik SSD-t érdemes megvenni? Neten találtam egy új ocz vertex 3-at 19-ért, ahogy néztem a sebessége sem rossz, vagy még amit találtam a közelben: kingston v100 64 gb, de ez már elég régi modell, kihasználná a notim az újabb ssd-t? (Phenom X3).
(1. 20e kb
2. 60-64GB
3. Windows 7 HP
4. Notebook
5. (Acer 5552G)?
6. Csak magában az SSD kell.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Politika
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szemüveges topik
- Kutya topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Western Digital Elements 750GB HDD alig használt!
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest