Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tails111
aktív tag
válasz MK VII #33658 üzenetére
M.2 slotba valamivel drágábbak az SSD-k. Érdemes ellenőrizni támogatja alaplapod a vásárolni kívánt típust mert előfordulhat kompatibilitási probléma. És igaz jól hangzik M,2 de ez sima M.2 slot nem ultra M,2 így sebessége a SATA3 paramétereinek felel meg. Mindezek ellenére teljesen vállalható.
-
-
Tails111
aktív tag
-
jeni
félisten
válasz MK VII #33669 üzenetére
Inkább olyat vegyél ami gyári és bolti garanciás!
sajnos amit megjelöltél életemben nem hallottam,de ha megadják az 5évet és a bolt nem zár be akkor nincs vele baj.
inkább a tuti Samsung Evo 850 250GB-t venném meg inkább.
3000Ft miatt nem idegeskednék,mi lesz ha......még az Ipon oldalról sem lehet felmenni a Kínai micsodára
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz MK VII #33672 üzenetére
Igen igaz is,de nem tudni,hogy van-e limit a másikon?
ráadásul nem mellékesen az ismert gyártó is számít
bár a Toshiba sem rossz,de az sem frankó ha 15nm MLC NAND Flash a gyártás tech.
ez gyakorlatban nem biztos,hogy helytálló.
a Kingston V300 ami MLC és az utóbbi szériásokkal csak gondok voltak vele,pl.:más vezérlőkkel jöttek ki,stb....
tehát nem minden az MLC! -
worxland
addikt
válasz MK VII #33672 üzenetére
"Olvastam, hogy az MLC élettartamban jobb mint a TLC.." - igen, azonos technikánál, azonos csíkszélességnél.
Ami jelen esetben még véletlenül sincs meg.
Klevv: MLC, 15 nm, 2D, tökismeretlen, "dzsunkabalra" cég
Samu 850 EVO: TLC, 40 nm, 3D, világ legnagyobb SSD-gyártója''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
Marcell2002
csendes tag
válasz MK VII #33715 üzenetére
Értem, hát én gondolkoztam azon hogy Hyper X Savage-t vegyek vagy ezt a Samsungot amit te is végül a Samnál maradtam én az emagnál néztem ki ott drágább mint a Rufusznál.... Lehet akkor inkább a Rúfusznál rendelem csak akkor külön be kell hozzá szerezek dolgokat.
Megoldom!! :)
-
Marcell2002
csendes tag
válasz MK VII #33720 üzenetére
Igen emagon valóban 5 év ott is. Viszont így is olcsóbb az ahonnan te rendelted. Gondoltam arra is hogy leszaladok és megveszem a Media Marktban de ott a legdrágább (kb.29 500) de viszont akkor ma meglenne és a hétvégén már tehetem át a Windowst. UI: köszönöm a képeket! 😉
[ Szerkesztve ]
Megoldom!! :)
-
Viktor81
senior tag
válasz MK VII #35234 üzenetére
Szia !
Kingston ne legyen, ha lehet.
Ott van még az ADATA SP920, SX930 nagyon ajánlottak, jó áron vannak, mindkettőt vettem mostanában és nagyszerűnek tűnnek. Vagy az Intel 535.Ui.: ezekre van 5 év gari... (ráadásul, elvileg írás limit mentes)
Üdv.: Viktor
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz MK VII #35269 üzenetére
A nagyon olcsók között állítólag a HyperX Fury az elfogadható.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs