- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atilla001
senior tag
Üdv!
Valszeg egyértelmű a feltevés.
500GB WD Black SN750 WDS500G3X0C NVMe M.2
512GB Intel 660p Series M.2 SSDPEKNW512G8X1A kettő közül egyiket szeretném. Kell az NVMe csatoló.(NGFF, SATA nemjó) Minél olcsóbban akartam megoldani, de az én forrásaim szerint a 660p ami kapacitás/árban megfelelne. DE alig van 5k különbség a két meghajtó között. Egyértelműen a WD?
Játékok lesznek rajta, általános felhasználás. 4. meghajtó lesz. Kénytelen vagyok megtartani a HDD-t is olyan feladatokra ami az SSD-t nyírná. Hosszú távra gondolkodom és nem fogom kihasználni a sebességet szerintem évekig. Egy félelmem van, a melegedés. Gondolom folyamatos terhelés esetén fog melegedni a WD, amúgy nem. A hűtős WD felára egy vicc.
Köszönöm a türelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest