- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fikasz
tag
válasz
Tompika777 #107117 üzenetére
Igen ezt én is olvastam, ennek ellenére van olyan ajánlott router típus/márka aminek a wifi jele ki van maxolva az EU-s szabályozásnak megfelelően? ASUS párti vagyok, ebből a márkából vásárolnék, csak ugye nagy a választék, kipróbálásra pedig nem osztogatnak készülékeket.
-
Fikasz
tag
Tehát Wifi-n a kapott jelet fogja tudni szétszórni azon az erősségen amin kapta, így már értem.
Már csak azt szeretném megtudni, hogy van e különbség Wifi lefedettség szempontból olcsóbb és drágább routerek között? -
Fikasz
tag
Technikai információra lenne szükségem. Ha csak az a szempont, hogy a Wifi lefedettség 2,4GHz-en minél nagyobb legyen (a jelerősség nem feltétlen szempont) akkor számít, hogy alsó (~20.000 Ft), vagy közép (~50.000 Ft), vagy felső (~100.000 Ft) ketegóriás routert veszek? Illetve a Mesh hálózatbővítést csak kábellel lehet megoldani, vagy Wifi-n keresztül is átadja a jelet az egyik eszköz a másiknak? Ha igen a másik router tudja a gyengébb jelet felerősíteni?
-
Fikasz
tag
Sziasztok!
Egyszerű kérdést szeretnék feltenni, router vásárlása előtt. Nincsenek nagy igényeim, csak megbízható stabil típust keresek erős WIFI-vel. A következő márkákat nézegetem TP-Link, Asus és a kicsit drágább Cisco-Linksys. Igaz egy TP-Link N750-es most hasalt meg nálam, és már nem az első TP-Linket dobom ki az ablakon, tehát a bizodalmam a márka felé kicsit megcsorbult. Milyen márkák közül érdemes szemezgetni 15-30ezres kategóriában?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest