Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janó1999
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszönöm!
Közben a 87U kiesett, az ára miatt.Mi lenne a javasolt sorrend? (ritkán vásárolok, de akkor jó legyen sokáig)
AC58U > ~27e
AC66U B1 > ~31e
AC68U > ~43eJelentenek valamit a számok?
Évjárat/tudás?(Néhány napja átforrasztottam benne amit tudtam, azóta jó a nyomtató
A wifi sajnos nem) -
Janó1999
tag
Sziasztok.
Visszaolvastam, de nem tudtam jobban leszűkíteni a választási lehetőséget, ezért tanácsot szeretnék kérni Tőletek.Sok éve használok egy RT-N56U routert. Az elején semmi gond nem volt. ~1 éve szaggatni kezdett pont az a port amibe a média lejátszó volt dugva. Sokáig a lejátszóra gyanakodtam, de a váltás óta jól működik. Nyáron behalt a 2.4-es wifi. Ott van az, csak semmire sem jó. (nem zavarja semmi, másikkal teljesen jó) Két laptop között cserélgetjük az 5G-s usb adaptert, ami nem vidám. Egy hónapja a nyomtatót majdnem minden alkalommal ki kell húzni. Azt hiszem végleg elhalálozott.
Hasonló felhasználásra keresek routert.
Torrent (tudom, hogy gányolás, de eddig teljesen jól működött egy 500GB-os HDD-vel, nekem teljesen megfelelt az eredmény)
Nyomtató megosztás
Családi házban élünk, de inkább az a fontos, hogy a régi teljesítménye is jó volt. Mondjuk 5G-n az alagsor már gázos volt.
Ezekre tudtam szűkíteni:
AC66U
AC66U B1
N66U
AC58U
AC87U
AC68U AiMeshA mostanira is tettem módosított szoftvert, de nem bánnám, ha nem kellene. Tehát ha jó lenne az eredeti is.
Melyiket javasoljátok az említett felhasználásra?
Fontos lenne az üzembiztos stabil működés, és az élettartam.
Köszönöm a segítséget!!
-
Janó1999
tag
Sziasztok!
Nem találtam választ a router leírásában, ezért a véleményetekre lennék kíváncsi.
ASUS RT-N65U-hoz csatlakoztatott USB HDD-n lévő filmeket vajon látja egy Pana DLNA TV?Torrentet is szeretnék futtatni rajta, de csak akkor van értelme, ha a TV másolgatás nélkül látja.
Egyébként a gyárilag telepített torrent jó valamire? (nem vagyok maximalista, töltse le és vissza
)Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Plazma TV topic
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A wifi sajnos nem)
Dr.NX