Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rick3D
senior tag
köszi hogy szoltál , valóban ide írtam elöször , de mikor megláttam hogy ez a topic nem azzal foglalkozik igy tudtam csak kiszedni
» Wlan, wifi, vezeték nélküli hálózat kérdések és válaszok ide raktam ki valójában.
De offként azért bemásolom ide is több szem többet lát remélem senkit sem fog zavarni ,Sziasztok !
Felmerült nálam egy egészen komplikált probléma és segítséget kérek hozzá mert önerőből nem tudom megoldani így is egy egész napomat elpocsékoltam rá.
Tehát a felállás : ADSL internetem van ami a modemből megy a ruterbe (D-LINK 524) Ami elosztja vezetékkel az asztali pc-be a netet és a wifiről megy a laptopom és még 2 másik telefon.Nos a probléma onnan indult ki hogy a wifi jelszavát elfelejtettem -> nyomtam egy ruter resit -> beléptem a ruterem oldalára és mindent beállítottam ahogy kell. A gond az hogy most se a telefonokon se a laptopon nincsen internet valamiért . . . ami vezetékkel jön a pc-be arról írok ott van , Megpróbáltam az összes security változtatást hogy melyik működne de egyik sem . . . Nem értem hol van a hiba , mivel a telefonok + a laptop kiirja hogy van kapcsolat a jelerősség fullos és müködik a gépek szerint de amikor oldalt próbálok betölteni akármelyiket 10p után kíírja nincs kapcsolat , de közben azt mutatja a hálózati /wifi beállításoknál hogy kapcsolódva és minden príma.Próbáltam leszűrni hogy hol lehet a hiba mert szerintem mind a 3 a telok és a laptop nem tévedhet .. tehát maradt a ruter a hibás vagy a ruter beállításinál nem klappol valami. Mielőtt valaki megkérdezné az antenna rendesen rögzítve van? Igen ..
Ezt még tetőzte hogy amikor beállítottam egy jelszót a dlink ruter kezelőjéhez hogy ne admin + (semmi) legyen a log in , utána nem tudtam belépni pedig ctlr +c+v nyomtam ez csak egy kisebb probléma.
Kérem ha valaki tudna segíteni akkor irjon mert sürgősen szükségem lenne a kapcsolatra.
Mihamarabbi válaszokat előre is köszönöm ! -
Szia!
A 80/25 sebesség miatt mindenképpen Gbit-es, a sok szomszéd miatt pedig lehetőleg 5GHz-et támogató eszközben kell gondolkodni, főleg annak tudatában, hogy a kliens is csak most lesz beszerezve! Az a sáv jelenleg - és várhatóan egy jó darabig még - sokkal szabadabb, messze nincs annyi zavar rajta, mint a 2.4GHz-en! A dolog hátulütője, hogy az ezt támogató eszközök kicsit drágábbak, de mondom, sok bosszússágtól kímélheted meg magad, ha ilyet veszel!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik tápegységet vegyem?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Háztartási gépek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest