Hirdetés
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az 1300-ast nem ismerem, és nem tudom, hogy éppen hol tart az AsusWRT, de az itt leírtak alapján nincs benne torrentkliens, és jelenleg nincs rá CFW.
Amit én kihasználok a HGG többletszolgáltatásaiból:
- EntWare telepíthetősége, legtriviálisabban MC, Rsync, miniDLNA, Transmission, millió apró lehetőség -- ha valakinek igénye van rá.
- több VPN
- több diagnosztikai lehetőség, gazdagabb GUI
- lehetőség a wifi tuningolására (csak ésszel és valódi szükség esetén!)MaCS
-
A max. 4-5 annyit jelent, hogy bőven meg tud telni a 2,4 GHz-es tartomány, ráadásul jó eséllyel félátfedésekkel, ami drasztikusan rontja a menedzselhetőséget. Ilyen helyzetbe szerintem komoly ráfaragás lehet beállítani egy 2,4 GHz-es eszközt.
Egyébként egyet kell, hogy értsek a többiekkel: mivel ez egy hosszabb távú beruházás, ami legalább három évre szól, ha nem többre, nem érdemes havi max. két gombóc fagyi árán spórolni. Ami most olcsóbbnak tűnik, könnyen lehet hamarosan drágább, jelen helyzetben spórolni kockázatos terv.
Én is a fogak összeszorítását ajánlom, és megvenni az Asus RT-AC66uB1-et, természetesen elállási joggal.
MaCS
-
-
-
-
-
-
Szia!
Ha a megadott keretösszeghez minél közelebb akarsz maradni, akkor neked is tökéletesen megfelel egy TP-Link TL-WR1043ND v2.x. Nem tudom hol olvastál "sok rosszat" a TP-Link-ről, de ha konkrétan erről a modellről akarsz véleményeket olvasni, itt megteheted (~ az első 8 vélemény vonatkozik a v2.x-re).
-
-
-
-
Ezt sajnos nem tudom... Szerintem meg kell érdeklődni email-ben, egy-két kiszemelt boltban, hátha tudnak segíteni! De lehet itt is majd tud valaki közelebbit, aki mostanában vette, és v8-at kapott! Bár én nem nagyon veszek TP-LINK routert, de tudtommal már leginkább csak v8-at árulnak! Az edigital 841ND vásárlói értékelései közt olvastam most, egy akkori hsz-ben, hogy már decemberben is v8-at árultak!
-
Hi!
Még a 841ND-n belül is van különbség! Tehát adott típuson belül is van több verzió, más chipset-el, más firmware-el, etc... v3, v5, v7, v8.
-
szia,
mennyi lenne az a nem komoly összeg?
olcsóbb kategóriában egy tp-link tl-wr841nd, amiből a v8 kicsivel erősebb hardverű, mint a korábbi verziók, vagy kicsivel drágábban asus rt-n12 d1, ami hardveresen gyengébb picit, viszont wifi szórásban ez is ütős.
vagy mehet feljebb is az ár?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Küszöbön az androidos PC-k
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gyúrósok ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G16 G614JZR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- Apple iPhone 16 pro független.
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest