Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Borisz76
üzenetére
Az nem lesz megoldható, agyaltam már rajta, de vagy nagy kerülő és kint elhúzni, vagy átfurkálni mind a két falat és végig vezetőben húzni, nagyon macera lenne. Nem mellesleg eleve kell egy új rotuer mert az az öreg WR740N halálán van.... két antennás már egész normálisan beszórja a lakást kipróbáltuk már, ezért valami hasionló hármas már tuti kényelmes lenne.
Plusz laptopról lesz a munka, és a nyomtató is vezeték nélküli.
Nem az én elképzelésem ez a megoldás, ahogy esik puffan mód lett mindig minden rajtam múlna felrobbantanám az egészet ami itthon van és újra a nulláról...update: Az a linkelt TP-Link nagyon szimpatikus, végre találtam róla véleményeket. Ti tudtok róla valamit ?

-
szucstom
őstag
válasz
Borisz76
üzenetére
igen, olvastam, de sajnos nem igazán értek ehhez a részéhez, ezért kérem a segítségeteket. Több ismerősöm véleményét meghallgattam, de mindenki más-más véleménnyel van pl. az Asus routerekkel kapcsolatban. Jelenleg a szüleimnél egy tp-link van, ami 450mb/s-re képes. Azt tudom, hogy a kisebb routerek terén az asus bevált, anno egy RT-N12-es volt berakva, hibátlan volt végig, míg meg nem adta magát.
Ezért szeretném, ha segítenétek, mert sokkal tapasztaltabbak vagytok e téren.
-
válasz
Borisz76
üzenetére
Ó, a T nálunk két éve, amikor elmenekültem tőlük, simán tudta az 500 kbps / 500 ms teljesítményt a 10 Mbps-os ADSL-en.
Maga az utcai kábel is rossz volt egy eleve szabálytalanul hosszú szakasz végén, és a bekötés sem volt szabályos -- de persze egyiken sem változtattak, sőt, egy szép napon közölték, hogy jó eséllyel az egész körzet utoljára (azaz soha) rendbe hozott utcája vagyunk, túl messze a DSLAM-tól, túl kevés előfizetővel.
MaCS
-
Petikusz
tag
válasz
Borisz76
üzenetére
a csomagot nem tudom ezért irtam ha letöltök akkor olyan 500kb/s mal tölt!!! nem vagyok egy infó guru
fél megával tölt ez olyan 500kb/s /nem?/ elnézést ha rosszul irom. a lényeg fél megával tölt. utáközben utána néztem: MAXIMÁLIS SÁVSZÉLESSÉG:
4 / 1 Mbit/s
GARANTÁLT SÁVSZÉLESSÉG:
512 / 256 Kbps
ugy hogy jól írtam
-
teo77
őstag
válasz
Borisz76
üzenetére
Köszi, de sajnos 4 szint van. Az előző, olcsó tp - link viszonylag jól átvitte a fő szint fölötti és alatti szinteket, ha gyengén is. (TL-WR841) Sőt, még a 4., garázs szintjére is lehatolt valamelyest, de csak bizonyos helyeken lehetett fogni. Fontos lenne, hogy a fő szint fölötti (tetőtés), és az alatti szinteket jól terítse az új router.
-
killerjohn
addikt
válasz
Borisz76
üzenetére
és egy archer c7-8-9 együtt tud majd okosan működni az AP-kkal? Ld: automatikus roaming, stb.
Illetve ami ebben zavarNA, hogy így az éppen a routerre (azaz nem az egyik AP-ra) kapcsolódó eszközök a routert terhelik, de valójában nem lenne igazam, mivel a wifit használó eszközök többnyire nem a belső hálózaton fogalmaznak, hanem rögtön az Internet felé.
3 kúlön VLAN is gond nélkül megy az archereken, ugye?
Na jó, akkor már csak az a kérdés, hogy 7,8 vagy 9. Keresek egy comparer oldalt

-
Multibit
nagyúr
válasz
Borisz76
üzenetére
Létezik. Smallnetbuilder. Korrekt routertesztjeik vannak. Mindent megvizsgálnak a tesztalanyon, így - ha USB-s - a háttértár kezelési sebességet is.
-
-
Beri
addikt
válasz
Borisz76
üzenetére
Igen, sokkal.
Intruder2k5:DIGI-s nettel és TP-LINK routerrel sokszor nem jól jelennek meg egyes google oldalak. Gmail, Google Maps, stb... Ez visszakereshető a router gondok topikban, szóval nem én találtam ki!
És mindegyik user error egytől egyig. Az R460-tól kezdve minden kategóriából dugtam már digis drót végére routert, egyikkel sem tapasztaltam hasonlót. -
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- NAS problémák
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Vírusirtó topic
- Milyen autót vegyek?
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

fél megával tölt ez olyan 500kb/s /nem?/ elnézést ha rosszul irom. a lényeg fél megával tölt. utá

Gubek-Einste
Dr.NX