Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
Tharkoul
üzenetére
Megmondom őszintén, leginkább a megérzésemre hagyatkoztam. Persze utánaolvastam néztem videót is, rosszat nemigazán találtam róla csak jót, és papíron nagyon hasonlónak tűnnek ezek a kategóriájú routerek. Cserélhető antennás és szerintem tök menőn néz ki jól mutat majd az asztalomon

-
válasz
Tharkoul
üzenetére
+1
Ha nem kék lenne, már régen vettem volna egyet. Ki volt az az idóta, aki kékre festett egy routert alapból? Az nem gond, ha ugyanaz a típus mondjuk feketében, fehérben, párduc rózsaszínben, vagy akár kékben is elérhető, de alapból kékre színezett hálózati eszközt...pfff...ezt nehezen veszi be a gyomrom.
-
mexel
veterán
válasz
Tharkoul
üzenetére
Nem lehet hogy a fotó csal? Vagy élőben is láttad? SZVSZ ugyanaz a ház mindkettőnél csak a fotón tűnik kékesebbnek vagy szürkésebbnek.
Persze lehet hogy tévedek. ( esetleg megoldásnak
) -
válasz
Tharkoul
üzenetére
a tl-wr1043nd v1 3*3 dBi antenákkal van szerelve és 3*3:2 mimo képes, a tl-wr1043nd v2 pedig 3*5 dBi antennás és 3*3:3 mimo képes, tehát több szempontból is jobb az utód wifi tekintetében is.
amennyiben csak 2.4 GHz szórás kell, úgy a dual band és osztott antennás (tl-wdr3600 és társai) vagy belső antennás routerek nem jó választás, mert gyengébb lesz a 2.4 GHz szórás, mint a csak 2.4 GHz képes, jobb eszközök zöménél.
a tl-wr1043nd v2 routertől is jobb valamennyivel wifi tekintetében (is) az rt-n18u, de az 20 e ft környékén kezdődik.
nem terhelted még eléggé torrent által a routert, ha még nem ütköztél abba a hibába, hogy elfogy a ram, de hidd el, nem nehéz elérni tl-wr1043nd v1 esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- One mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Suzuki topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elfelejtettem hogy ott van, totál máshol járt az agyam. 
Tudom nem nagy segítség de ez van.
Nem lehet hogy a fotó csal? Vagy élőben is láttad? SZVSZ ugyanaz a ház mindkettőnél csak a fotón tűnik kékesebbnek vagy szürkésebbnek.
Gubek-Einste
Dr.NX