Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elk_hound
tag
válasz
mauimagic
üzenetére
Mérni műszerrel lehet, a többi csak saccolás...
De; amíg "rendes bolti" routerekkel próbáltam lefedni a házat, nem ment. Mindig valami alternatíva kellett két szint közé (betonfödém). Aztán amikor gyerekem elkérte az éppen funkcionáló Asust, rendeltem egy (akkor) nagyon olcsó, mégis AX-et és mesh-t ismerő Honor-t az Aliról. (Most már nem annyira olcsó, Áfa, meg Ft "erősödés"...)
Na majdnem földhözb.sztam amikor kínai karakterekkel fogadott és nem is volt benne más nyelv. Én hibám, nem olvastam el elég alaposan a termékleírást.
Google fordítóval tudtam egyáltalán belépni a menüjébe. Beállítottam mindent, aztán amikor a repeater-t akartam a felső szinten, rájöttem hogy nincs rá szükség.
Elképzelhető hogy félrefordít a Google, de "through the wall" - nak hívja a maximális teljesítményű üzemmódot...
Már gondoltam rá, hogy "rendes" firmware-t töltök rá, de aztán olvastam hogy ez a WiFi megtáltosodás és a kandzsi menü talán összefügghet. Maradt a fordító, ha néha belenézek.
(off; nem vagyok antiszociális, családi házas környék, szabad csatornán - csatornákon, a 160MHz még az 5GHz-s sávban is elég széles - üzemeltetett Wifi.)Szóval a kockázatok és mellékhatások figyelembevételével, nem az eredeti, de az éppen élő [link].
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Gubek-Einste
Dr.NX