Hirdetés
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- VHS digitalizálás
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
kpityu2
üzenetére
Írtam hogy AX-hez AX-et támogató kliensek is kellenek. Nálad esetleg a mobilt leszámítva semmi sem tud AX-et. Az okoskonnektor max n-et tud. A bébiőr se tud n-nél többet szerintem (kivéve ha valami 4k-s szuper valamit vettél). Az "alsókategóriás" böngészős PC vagy lanon csatlakozik vagy max "n"-es. Persze semmi akadálya hogy megvedd a létező legdrágább eszközt, de akkor minek kérdezel itt?

Szerintem:
1. Külső firmware a régi routeredre (nem az én ötletem volt) hátha tudja a multi ssid-t is (izolált guest network). Semmit nem veszíthetsz ha az eszközt ki is nyírod mert valami balul sül el az fw felrakása során mert úgyse használod, piaci értéke meg 1-2e ft.
2. AC TP-Link 1200 amit ajánlottam, olyan 4-5 ezer hardver aprón
3. Ha minden áron új és drága router szeretnél akkor megveszel egy szép új drágát. Van 100 ezerért is router csak szólok. Vannak mesh rendszerek is szintén jó drágán.
4. Írtam hogy tendát ne vegyél, erre megint felsorolod a két potenciális között a tendát. Lehetséges hogy az a légi bejövő hálózatodra valamiért érzékeny, és a szoftver valamennyire közös ezeknek, tehát drágább változatú routernél is okozhat ez gondot ugyanúgy (mégha nyilván a chipsete teljesen más).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 13 128GB Akku: 84%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- !BONTATLAN! Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Márványszürke (Marble Gray)
- P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjolv gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX