- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gubek-Einste #94120 üzenetére
Nem, hardveresen erősebb ami a hálózat irányításában jól jöhet.
Ez esetben hogy érdemes bekötni. Van a szolgáltató router, itt a LAN portba megy az erősebb AX58U, majd ennek a LAN portjába megy a gyengébb AX55? Vagy AX58U és AX55 is a szolgáltató 1-1 LAN portjába menjen? A szolgáltató routere vajon nem lesz szűk keresztmetszet, hiába az erős AX58U?
-
xrvman
őstag
válasz
Köszi!
Ugyanis jelenleg két AC66U B1 routert használok Meshben. Mu mimo miatt váltottam volna, de, jelenleg 1 készülékem támogatja, így elvetettem. Egyelőre még nagyon is jók.
Úgy vettem észre, hogy a hatótáv, kb 9 métert ha eléri. Ugyanis 1 fal van csak és mégis, kb. onnantól van, hogy a garázsban már nincs jel. -
válasz
Az a baj, hogy 50K-t kiad valaki egy routerért, hogy majd használja 5+ évig...
Aztán itt van a 6E, melyhez érkeznek majd a kliensek és a routerek is ...
Wi-Fi 6E - mit tud a legújabb vezetéknélküli technológia? - PC World
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest