- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
milan07
tag
válasz
tha_answer #90948 üzenetére
Az inssider hasonló program, nem? Annyi a tapasztalatom, hogy nem ez a legtutibb. Amióta megvan az új router, folyamatosan váltogatja a csatornákat, és nem csak 1-6-11 között, hanem az összes között. És érdekes módon kb. mindig a legjobbat találja meg. Nem jártam jobban, amikor átállítottam. Fingom sincs milyen messziről lassul be, de nekem 10ms is különbség is fontos lenne.
dkess, heló, én azért a tenda ac10-et még nem írnám le teljesen.
Párszor belassult, de volt, hogy lecsatlakoztam a wifiről, aztán vissza, és tökéletes lett. A régi tplink meg volt, hogy egy fél napon keresztül az istennek sem akart jó lenni, és a normál letöltési sebesség tizedével ment!
Azért vettem az ac10-et, mert jókat mondtak róla. Nemcsak itthon dícsérték a márkát, konkrétan az ac6-ról csinált videót egy srác, (amit egyébként néhány éve bőven 10 ezer fölött vett a srác) de külföldi oldalakon is ajánlották. Konkrétan az egyik videós az ac10-et ajánlotta az ac6 helyett.
Most épp 6 ezer volt ingyenes szállítással, a tplink dupla annyi. Mennyire vagy benne biztos, hogy azzal nem lassulna be teljesen az internetem? Csak mert attól, hogy tplink van rá írva, attól még lehet akár rosszabb is, az ac10-ben meg azért elég erős hardver van. Érted, csakúgy nem akarok megvenni egy tplinket dupla annyiért, ami még lehet kevesebbet is tud.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest