- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inkább fizettem volna valamivel többet, mint hogy ne kapjam meg azokat a funkciókat, amikért egyszer már pénzt adtam, ennyi. A gyártónak a lokális DDOS védelmem nem többletköltség, csak puszta bosszantásból herélték ki az eszközömet, hogy túszul ejtsenek vele egy viszonylag alapvető funkciót és pénzt zsaroljanak ki belőlem, amíg használni szeretném az eszközt az adott funkcióval. Ez egyáltalán nem etikus és már csak elvi kérdésből sem fizeket kétszer semmiért.
Nem az internet megszakadásáról van szó (lokálban játszottunk), hanem a kapcsolat a gép és a SteamLink között esik ki fél másodpercekre időnként. Lehet az oka egy Thunderbolt kábel, egy eGPU dokkoló, egy UTP kábel, egy switch, egy másik UTP kábel, egy másik switch, egy harmadik UTP kábel, maga az AX73 vagy a SteamLink eszköz. Mivel korábban nem volt ilyen probléma, az AX73 az első számú gyanúsított. Beállítom rajta a QoS-t, kipróbálom megint a game streamelést aztán hátha jobb lesz.
Az ONT bridge módban van, Telekomos gigabit, Sagemcom F@st 5655v2 AC, kézmeleg. De mint írtam, nem gondolnám hogy köze van a problémához, mert a lokális streamelés akad időnként (a hálózati játékot még nem próbáltam).
Átnevezni/megjegyzést írni a fix IP-s felületen nem lehet, nem pedig a kliensek oldalon. Pedig jó lett volna tudni, hogy a 10+ fix IP közül melyik micsoda, mert a vakon konfigurálásnál a végére már teljesen belezavarodtam, hogy mit vettem fel a listára és mit nem.
-
Imi1981
veterán
dkess és woodworm
Itt tényleg lehet! Én a DHCP szerver résznél próbáltam mikor mac cím alapján állítottam fix IP címet és ott nem tudtam. Azt most belegondolva az alkalmazásban is a kliensek fülön neveztem át tehát ugyan ott ahol webes felületen lehet.A tp-link saját ddns szolgáltatása megbízható? Noip ha nem is sűrűn de volt már rá példa, hogy nem működött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest