- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Bubukain #90035 üzenetére
Röviden, minden miatt érdemesebb használni, itt vannak az eltérések a gyárihoz képest.
Merlinnel AX58U esetében 5GHz-en megvan az 1733Mbps letöltési sebesség, feltöltésnél van 866Mbps.Amit nem írtam és sehol sem találkoztam ezekkel az infókkal, AX82U esetében nem villognak a ledek hanem világítanak, tehát nincs működés visszajelzés, az elülső AURA led ugye meg úgy működik ahogy beállítjuk, hátrány AX82U esetében, hogy ha pl. nincs net akkor nincs ledes visszajelzés, hogy "hahó, elment a net",ugyanúgy világítanak mintha semmi sem történt volna, ez egy picit furcsa volt számomra, csakis UI-ból tudunk tájékozódni ha netán érdekelne, hogy mi a gond. AX58U-nál meg minden led a működésnek megfelelően villog vagy nem, ha nincs net akkor piros, stb.
Az AX82U antennái nagyon közel vannak az ethernet portokhoz, ha mindkét szélén van kábel akkor nincs forgatás, a hálózati csatlakozónál is nagyon szűk a hely. Maga a ház elég gagyin van megcsinálva (AX58U-é egy picit minőségibbnek hat, AX92U meg sokkal jobb), látszódnak a fröccsöntési nyomok, hibák, a két szélén lévő vékony láb nem 100%-os, némileg billeg illetve a gumitalpak nem sokat érnek, előző routereimhez képest nagyon könnyen elmozdul, csúszik. Szellőzése jó.#90036 woodworm
"Koca" méréseket végeztem, tehát a meglévő eszközeimet bekapcsoltam, használtuk ahogy kell és ilyen helyzetekben mértem 1-1 készüléken a sebességet, sehol nem vettem észre, hogy hátránya lenne az AX58U-nak.
Amióta végre Merlint használok azóta semmilyen szinten nem kell figyelnem a routert, működik és kész, ez jó érzés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 24 Hours of Le Mans
- Milyen TV-t vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest