Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tarokk79

aktív tag

válasz dkess #89618 üzenetére

Értem :). Van egy kétszintes családi házuk 4 gyerekkel. Az unokaöcséim laknak fent, ők már 16-14 évesek. Ők kapták a routert, hogy legyen egy jó routerük a játékokhoz (ezt kérték karácsonyra...). Az egyikük szobájában van a router.
    Lenti szinten van egy irodájuk, ahol a nagyteljesítményű nyomtató és az irodai asztaliszámítógép is van. Most itt van egy 841-es csatlakozik wifi-n az ac57u-hoz. Ezzel nincs is panaszuk, mert a nyomtatónak nem kell nagy sebesség, meg az levelezésnek sem.

Ezen kívül van egy ház a válalkozásnak, ahová jelenleg még nincs nagyon használatban az internet, de ez is egy kétszintes ház, aminek az alső szitnje tároló és garázs a felső szintje meg majd később lakják be. Az AC57U ide aránylag közel van, mert légvonalban kb 5 métert és két tetőszerkezet van útban.

Hátul a kertben amit vendgégháznak hívtam igazából a sógorom játszótere. Vett egy hatalmas TV-t és ezen szokott mostanában pl. Netflixezni. Ez a AC57U-tól már aránylag messze van gyenge az eredeti jel. Kb 20 méter és a tetőszerkezeteket leszámítva még lehet 1-2 közfal is útban van. Itt most van egy 841-es, ami wifi-n adja a jelet a TV-nek.

A házban a napaliban a hátsókert felé még néz ki egy 841-es, ez nem tudom látja-e az AC57U-t vagy az emltett első 841-eshez csatlakozik.

Hát kb. ez a helyzet. Mi lehet még fontos?

Új hozzászólás Aktív témák