Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• TaylorXIII

őstag

válasz Gubek-Einste #86324 üzenetére

Hm, köszönöm az ajánlásokat. Egyébként a Telekomos fószer mondta aki hozta a csere router modem kombót, a D-Linket.

dkess:
    És ha az új router csak a mostanitól lenne 1 méterre vagy még annyi sem és letiltanám a dlink wifijét? Vagy Igazából az lenne a fontos, hogy a legtávolabbi ponton is mindig legyen wifi(mert néha még el is tűnik a jel) és valami normálisabb erőssegű jel legyen valami normálisabb sávszéllel. Most ott ilyen 2-3-4/1,5-2-t mértem éppen. Kicsit közelebb már felugrott 10-re de le is esett pillanatok alatt 2-re és még az alá is. Ez amúgy egész tűrhető. Vannak periódusok mikor meglepően jó. Pl most a legközelebbi részen 30/10-et mértem. Máskor simán van, hogy csak 3-7 a letöltés még a router közelében is. Szóval nekem az is jó lenne már ha legalább stabil 10 lenne a legtávolabbi részen úgy, hogy az új router a mostani router modem kombó közelében lenne. És egyébként egyidejűleg a wifin 3-4 mobil szokott lenni maximum, de a 2 a leginkább jellemző.

Új hozzászólás Aktív témák