- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
válasz
nitro16 #84201 üzenetére
Végül megérkezett hozzám is az ax56u pár napja. Beüzemelés marha egyszerű nagyon jó a böngészős felülete, amit váltott az egy tp-link archer c5 ac1200 router (asszem v2 modell).
Kezdeti adatok ezek voltak (régi modem régi router):
speedtest:
Le: 48mb/s
Fel:52mb/s
torrent alatt: max 6mb/s tudtam tölteni(Új modem régi router)
speedtest:
Le: 360mb/s
Fel:300mb/s
torrent alatt: max 40mb/s tudtam tölteni(Új modem új router)
speedtest:
Le: 400mb/s
Fel:400mb/s
torrent alatt: 60-70mb/s tudtam tölteniLáthatóan azért javult a speedtest-es le/fel töltési arány illetve torrent alatt is +20-30mb/s tudok kapásból többel tölteni. Ami még feltünt, hogy alacsonyabb a ping a weboldalak is gyorsabban töltenek be, ha megy a letöltés 1-2 gépről az mellet a 4k videok is látványosan gyorsabban töltődnek be és mindig tud annyit előre tölteni, hogy ne kelljen megállnia. Ha rajta lóg a 3 mobil 3 laptop meg egy oled tv akkor is sokkal stabilabb az egész hálózat (később még jönni fog ezek mellé egy ps5 is). Lefedettség is nagyon jó a felső szinten van a router, az alsó szinten is azonnal bejön minden speedtest-el mérve 5ghz 200mb/s mértem, az udvarba ha az utca felé megyek akkor konkrétan az útig simán kijön az 5ghz jelle mint a ház alsó szintjén, ha hátra fele megyek akkor pedig a 2,4ghz még a kertben is van.
Összeségében elégedet vagyok az ax56u-val, úgy gondolom amit elvártam azt teljesítette maximálisan. Nem bántam meg, hogy nem az ax92u-t vettem meg, igaz látom most 55k akciósan de mint látva, hogy itthon mit tud az ax56u 33k-t, bőven bestbuy volt számomra.
Most 4-5 évig remélhetőleg letudva a router vásárlás.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest