Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BarsonyDavid
újonc
válasz
Multibit
üzenetére
Ha jól értem akkor az amit routernek hívtam egy rádiós switch, ami egyben switch, router és wifiAP (ami nem tudom mi, de talán most lényegtelen), egy eszközben? Egy biztos, hogy router néven vásároltam.
Nem tudom hogy jól értelmezem-e a magyarázatot.
Amit biztosan tudok, hogy nálam csak egy eszköz van, a lakáson kívülről csak egy ethernet kábel jön be, ami csatlakozik a DLink DIR-842 megfelelő portjába, ugyanebbe a Dlink eszközbe csatlakozik az összes számítógép és szerver. Én raktam össze, úgyhogy biztos nincs más eszköz a dologban, hacsak nem a lakáson kívül a szolgáltató részéről, de ahhoz meg a saját hálózatnak nem szabadna hogy köze legyen ha jól gondolom.Szóval a lényeg hogy a korábban leírt probléma a Dlink DIR-842-vel, bármi legyen is az, a most leírt setuppal, erről mit gondoltok? Jól gondolom hogy a DLinkkel lesz a baj és ha igen milyen eszközzel cseréljem ki hogy ne terhelődjön túl a dolog?
Vagy rossz fórumon érdeklődök, mert amit leírtam nem router?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Keresünk dokkolókat
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX