Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Csak akkor tudod, hogy megéri-e vagy sem ha kipróbálod, nekem megérte, alap szolgáltatásokban verte az AC68U-t, tehát nálam a wifi is jobb illetve a kapcsolatok stabilitása is az AC65p-vel, viszont a gyári szoftvere elmarad az AC68U-hoz képest. OpenWrt-vel meg gyakorlatilag mindent tud és a wifi is erősebb.
-
mrmft
senior tag
Probalkoztam vele, a routertol 2 helyiseggel arreb mar hasznalhatatlan volt 5GHz-en, itt az AC68 meg vigan 200mbps felett ment, nem is igazan ertettem a dolgot, emiatt itt nem valt be, meg aznap vissza is vittem. Hosszas problkozas utan vegul az AX58U lett az egyetlen valoban elore lepest jelento es hasznalhato alternetiva, ami meg ar/ertek aranyban nekem elviselheto. 2x2-esnel jobb kliensem nincs, AX200 van a laptopok javaban. Jelerossegben minimalis elorelepest mutat az AC68U-hoz kepest (5-7dB - ugyanott elhelyezve, ugyanavval a klienssel, csatornan, stb.), viszont sebessegben konstansan jobb a regebbi kliensekkel is. AX mod kikapcsolhato 2,4 es 5GHz-en is ha nem kell.
-
woodworm
veterán
Az utolsó butaság, manapság már csak szimultán dual band routereket forgalmaznak, elvétve néhány régi típus lehet, ami nem tudja.
Az ac65p és az ac85p mindenben megegyezik, ha van lehetőség előbbit venni, inkább azt érdemes.
Az ac68u-nak van néhány szolgáltatása, ami nem elérhető az ac65p/ac85p pároson, a wifi makrancos jószág, nem garantált, hogy jobb lesz az új routerrel. Egyébként hardveresen erősebbek és alacsonyabb terhelést jelent nekik a gigabit kiszolgálása.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / 16GB RAM / RTX 3080 10GB / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX