- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Csak akkor tudod, hogy megéri-e vagy sem ha kipróbálod, nekem megérte, alap szolgáltatásokban verte az AC68U-t, tehát nálam a wifi is jobb illetve a kapcsolatok stabilitása is az AC65p-vel, viszont a gyári szoftvere elmarad az AC68U-hoz képest. OpenWrt-vel meg gyakorlatilag mindent tud és a wifi is erősebb.
-
mrmft
senior tag
Probalkoztam vele, a routertol 2 helyiseggel arreb mar hasznalhatatlan volt 5GHz-en, itt az AC68 meg vigan 200mbps felett ment, nem is igazan ertettem a dolgot, emiatt itt nem valt be, meg aznap vissza is vittem. Hosszas problkozas utan vegul az AX58U lett az egyetlen valoban elore lepest jelento es hasznalhato alternetiva, ami meg ar/ertek aranyban nekem elviselheto. 2x2-esnel jobb kliensem nincs, AX200 van a laptopok javaban. Jelerossegben minimalis elorelepest mutat az AC68U-hoz kepest (5-7dB - ugyanott elhelyezve, ugyanavval a klienssel, csatornan, stb.), viszont sebessegben konstansan jobb a regebbi kliensekkel is. AX mod kikapcsolhato 2,4 es 5GHz-en is ha nem kell.
-
woodworm
veterán
Az utolsó butaság, manapság már csak szimultán dual band routereket forgalmaznak, elvétve néhány régi típus lehet, ami nem tudja.
Az ac65p és az ac85p mindenben megegyezik, ha van lehetőség előbbit venni, inkább azt érdemes.
Az ac68u-nak van néhány szolgáltatása, ami nem elérhető az ac65p/ac85p pároson, a wifi makrancos jószág, nem garantált, hogy jobb lesz az új routerrel. Egyébként hardveresen erősebbek és alacsonyabb terhelést jelent nekik a gigabit kiszolgálása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest