Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buckey
őstag
válasz
poolbig #75398 üzenetére
Ennyi mindent ráaggattál és még filmet is néznél rajta keresztül? Szerintem sok neki.
Ha ennyi mindent szeretnél használni, akkor tegyél mögé egy komolyabb routert, ami wifin is ki tudja szolgálni a klienseket.
Hiába volt drága (mihez képest), ez csak azért van, mert nem kell senkinek, mert mindenki vezetékeset használ, kivéve egy-két elvetemült alakot (köztük engem is beleértve), akik nem elégednek meg a pár megás vezetékes nettel.
Én egy egyszerű [switchet] raktam mögé (Huawei Cube), mert wifire nincs szükségem, vezetékes kapcsolatra igen. Ami meg megy a net felé, jön a net felől azt meg kiszolgálja a Huawei (max. 100 mega). A belső hálót meg a switch rendezi (gigás sebességgel).
Szerintem vegyél egy [ilyen] routert (ha elég neked és nincs 100 megánál több mobilnet), és olcsóbban megúszod, mintha vennél egy komolyabb 4G-set (például [ilyent] )
Különben, az MR-400-as routered RJ45-os portjai mind 100 megásak, úgyhogy nagyon sok mindenre ne számíts (a wifi is max. ekkora sebességgel kommunikál a portokkal).Amúgy, ha jól tudom, 14 nap az elállási idő.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmvilág
- Apple iPhone 17 - alap
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Robot Vacuum S40C
- Katana GF66 11UE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP Elite Dragonfly G3, érintőkijelző ,i5-1235U ,16GB RAM ,512GB SSD, gyári garancia 2026.10.17-ig
- PlayStation Portal (garanciális) + AJÁNDÉKOK, csere is
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest