- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gerner1
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
woodworm #65803 üzenetére
visszamentem hirtelen ötlettől az utolsó előtti aio jelölésű fw-ig, ami asszem 2014-es. az utolsót ebből nem akartam kipróbálni, mert többen írták, hogy nem minden esetben lehet feltenni, nem elég neki a 16 mega flash.
most lassan 5 napja panasz és tünetmentes vagyok, úgy, hogy az újraindítást is kikapcsoltam.
és a victek vonalat ki sem próbáltam.
gyárin meg fogalmam sincs, mi lenne a helyzet, kb. addig tartott ki, hogy átállítottam az én hálózatomban passzoló ip-címre a rútert, és többé nem engedett be, resetelnem kellett.
de ez az eltűnik a 2,4/5 sáv, nem lehet csatlakozni dolog nem egyedi, tendás probléma. egyébként eddig is az volt a véleményem, és most jóval markánsabb lett, hogy shibby legutóbbi 3 évét inkább hanyagolni kell és vagy másik vonalra ráállni tomato-ból, vagy fent hagyni azt a verziót amivel nincs probléma és nem frissítgetni az ő vonalán már.
ac15 tesztekkel viszont dugig van a net. de szerintem onnan csak egy ugrás a 29 ropis asus, 800 helyett gigás procival, szintén van rá cfw vonal. szóval ha az ac15 ára 20 alá esik, akkor azért megérné vele kísérletezni. ráadásul kille féle tomato van rá.
igaz, csak eggyel több lan port van rajta, mint a zsaomin.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Parkside szerszám kibeszélő
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Top Gear / The Grand Tour topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest