- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
Optika01 #61326 üzenetére
Szia!
(a lentebbi link nem link a hozzászólásomban, csak így piros színű kiemelést tudtam alkalmazni)
Asus AC-s router problémára: azt próbáld ki, hogy a digi PPPOE kapcsolaton kívül, minden feature-t (AiProtection, Szülői felügyelet, stb.) tilts le, és ÚGY mérj egy sebességet.
HA úgy megvan a kívánt, akkor FW probléma, hasonlóan, mint az AC68U routeremnél (megy szervizbe és RMA lesz.) vagy a mostani AC88U routeremnél: az újabb FW-kben az Asus-nak nem sikerül a NAT-ot jó megoldani, így vagy sebességet kapsz, vagy szolgáltatásokat. (beleértve az AiProtection-t, a weboldalak szűrésével, ami az egyik legjobb tulajdonsága lenne az Asus-oknak.)Amíg ezt nem tudják megoldani, semmiféle Asus router-t nem tudok ajánlani, ami AC-s (gondolom, a butább routereknél nincs ilyen gond, vagy úgysem veszik észre a tulajok az eleve alacsony sebességek miatt). A durva és hónapok óta meglévő hiba miatt a hsz-em erősen ON sajnos.
az AC88U-ra rákérdeztem Merlinnél (ott is Mr.CsiT-ként), meglátom, lesz-e megoldás, vagy elállás lesz helyette (online vásárlás volt, és 14 napon belül vagyok vele.)
Ha úgy sincs meg, akkor a hálózati kábeleket cseréld ki.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest