Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: A kérdés...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasy09
őstag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszi szépen ismét!
Mivel még a beköltözés előtt vagyunk, illetve lesz átalakítás is, így nem kizárt, hogy meg tudom oldani, hogy kábeleket húzzak el a falba majd!

Akkor lehet nem ragaszkodok én a 87u-hoz, viszont mi a különbség e kettő között? Asus AC66U B1/AC68U
Illetve a C8/C9-ből is vannak friss modellek? Csak mert egy C9-et néztem az emagon, amire 2013-as modellt írtak?
-
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Én most küldtem vissza egy ASUS AC87U-t több mint egy hét használat után, ezt a típust nem igazán ajánlanám.
Az egy dolog, hogy az USB2 és USB3 portokon lévő HDD-k megosztása instabil volt és gyakorlatilag nem működött (több HDD-vel sem), de maga a router is érdekes dolgokat csinált. Olyan eszközöket "ismert" fel a csatlakoztatott eszközöknél, amik biztosan sosem voltak felcsatlakozva rá. Pl. iPhone a LAN vonalon, közben a LAN-on csak a TV volt rákötve. A Wifin is sokszor hülyeséget írt 4G és 5G felületen is. Ezt szinte minden nap megcsinálta, ami azért elég furcsa. Először megijedtem ki lopja a netemet, de kiderült, hogy a router írt be a logba random eszközöket.
Az Ac87U topicban is írták, hogy gondok vannak, ezért nem hiszem, hogy az én routeremmel volt baj egyedül.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen monitort vegyek?
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Lexus, Toyota topik
- Arc Raiders
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bluetooth hangszórók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Jack Wills Parka Jacket Men kabát eladó
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- 7 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 840 G10
- SONY A 6700 váz karc és kopásmentes 2 év garancia + ajándék SMALLRIG CAGE
- Kona Mahuna 2020 29" L-es vázméret MTB
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX