- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
válasz
#68216320 #58918 üzenetére
Szerintem az Asus RT-AC87U-nál jobb választás ez
Egy árkategória, de jobb ár/érték arány. OpenWRT (LEDE) kompatibilis és hw NAT nélkül is nagyon erős. Nekem a kisebb (gyengébb) testvére van, 500 Mbps Digi nettel használom. Soha nem rogy meg, rendkívül stabil. Nálam a wifi kevéssé számít, de a T420-as laposba épített AzureWave WLAN kártyával ilyet tud.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
#68216320 #58918 üzenetére
Építs egy tűzfalgépet, és tegyél mögé egy értelmes Wifi AP ét, ha csak Wifi a cél, ha kábelt is használsz akkor egy switch is kell.
Egyszer beállítod, és nem lesz vele gond.
Én Pf sense -t használok rajta mint SW et, na ez az, amivel nincs gond amióta összevan rakva.
(Intel vezérlős lan karikat szereti )
Max az áramszünet tehet neki be, de akkor is csak egy F1 et vagy egy gombot kell nyomni, hogy továbbmenjen.Még a 30/5 ös nethez csináltam az enyém, és azután döntöttem az építés mellett miután 5 routerből 5 nem vált be, vagy instabillá vált.
Az 500 /200 ashoz kicsinek bizonyul már, 440 / 200 a jelenlegi sebsségem, egy új/erősebb vasat kell alátennem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Ford topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest