- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Rap, Hip-hop 90'
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Végignéztem aprót, hátha tudok onnan lőni olcsóbban jó routert (beton panelba, van 1 db 5 Ghz-et tudó telefonom, lesz majd 1 gb-os netem):
Tenda N60: 11k Ft: Dual band, 1 gbit kábelen, 600 mbit wifin, 2 antenna, garancia
Asus RT-N56U: 15k Ft: Dual Band, 1 gbit kábelen, 300 mbit wifin, 5 antenna, nincs garancia és postáznák
Asus RT-AC56U: 20k Ft: Dual Band, 1 gbit kábelen, 1200 mbit wifin, nem tudom mennyi antennája van, garancia nincs
Asus RT-N18U: 16k Ft: csak 2.4 ghz, 1 gbit kábelen, 600 mbit wifin, 3 antenna, van garanciaLehet hosszabb távon jobb lenne nekem a Dual Band, így az N18U nem biztos, hogy tuti vétel lenne. Persze nem vetettem el új router vásárlását sem 25-28k Ft között sem, de nem lenne baj ha maradna zseton másra.
-
Tomiii258
tag
Az a 17ezres kb 100%, hogy nem Archer C5 hanem Archer C1200, sajnos a leírás miatt nem 100%, de ár alapján ez helyzet (a C1200 van abban az árban, de azzal vannak újraindulási gondok, bár ettől még működhet nálad jól).
Egyébként 3 szobányira falakon keresztül valószínűleg csak a 2,4 GHZ-s wifi fog elérni értékelhető sebességgel (az 5Ghz-nek egyszerűen a fizikai tulajdonságai miatt kisebb a hatótávja, jobban elnyelődik a falakban), így akár az az N18 is megfelelhet simán, amit aprón láttál. Annak úgy hírlik elég jó a hatótávja.
A TPlinkekben meg van beépített antenna is, változattól függ (V1, V2, V3 stb), hogy melyikben van, melyikben pedig kombinált az antenna.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpársportok
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest