Hirdetés
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tpeter77 #57512 üzenetére
Én szokás szerint user errorra gyanakszom. De egyébként sem ide való kérdés. Van külön wifi problémás topik.
A C7-nél is alapesetben időtartamhoz kötött a Guest hálózat.
Egyrészt mindkét sávnál be kell pipálni, hogy engedélyezed, majd az Acces Time-nál ki kell választani, hogy
- Timeout, azaz csak meghatározott órára adod
- Scheduled, azaz csak meghatározott napokon és ott pedig mely órákban (all day 24 hours vagy start/end time)
Ha mindig akarod, akkor a Sheduled, majd minden nap bepipa, majd all day 24 hours kell. Ez persze a legkevésbé normális használat. Egy kávézóban értelemszerűen a nyitvatartási idő szerinte kell beállítani. Ha pedig vendég jön a házhoz, akkor értelemszerűen a Timeout a nyerő...
Van hozzá telefonos app-is, amivel tenyérből állíthatók ezek az alap dolgok...@wopi
A C7 a Tp-Linknek egy nagy darabszámban eladott kiforrott modellje... nincs ismert hibája. Nekem is az van.
2,4 Ghz-en erősebb az előd routeremnél.Arra szerintem nem lesz panasz.
5Ghz-en max egy szomszédos helységet lát el válaszfalon keresztül... De ez normál, az 5Ghz jellemzően az azonos térben elhelyezkedő eszközök villámgyors kiszolgálására készült... ill. ahogy írtam egy tégla válaszfalat még átvisz...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- DeepCool CC560 Black V2 garis+ ajándék DeepCool CPU Water Cooler - MYSTIQUE 240 hütö
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Thinkpad T570, T580, P52s hibás, de használható kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest