Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• bluemirage

őstag

válasz tpeter77 #57512 üzenetére

Én szokás szerint user errorra gyanakszom. De egyébként sem ide való kérdés. Van külön wifi problémás topik.

A C7-nél is alapesetben időtartamhoz kötött a Guest hálózat.
    Egyrészt mindkét sávnál be kell pipálni, hogy engedélyezed, majd az Acces Time-nál ki kell választani, hogy
    - Timeout, azaz csak meghatározott órára adod
    - Scheduled, azaz csak meghatározott napokon és ott pedig mely órákban (all day 24 hours vagy start/end time)
    Ha mindig akarod, akkor a Sheduled, majd minden nap bepipa, majd all day 24 hours kell. Ez persze a legkevésbé normális használat. Egy kávézóban értelemszerűen a nyitvatartási idő szerinte kell beállítani. Ha pedig vendég jön a házhoz, akkor értelemszerűen a Timeout a nyerő...
    Van hozzá telefonos app-is, amivel tenyérből állíthatók ezek az alap dolgok...

@wopi

A C7 a Tp-Linknek egy nagy darabszámban eladott kiforrott modellje... nincs ismert hibája. Nekem is az van.
    2,4 Ghz-en erősebb az előd routeremnél. :K Arra szerintem nem lesz panasz.
    5Ghz-en max egy szomszédos helységet lát el válaszfalon keresztül... De ez normál, az 5Ghz jellemzően az azonos térben elhelyezkedő eszközök villámgyors kiszolgálására készült... ill. ahogy írtam egy tégla válaszfalat még átvisz...

Új hozzászólás Aktív témák