- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
spln
tag
válasz
Multibit #52244 üzenetére
Nos, kicsit jobban utána olvastam a MIMO témának, mert kérdésed alapján úgy tűnt nem vagyok egészen képben
Szóval nincs 3x3:3 kliensem. Viszont én úgy gondoltam, hogy ez osztható pl.: 3x3:3 router = 2x2:2 kliens + 1x1:1 (tehát nem MIMO) kliens, és így mindenkinek (minden streamnek) van külön antenna, külön sáv.
Valahogy így:
A kérdésed alapján ez az opció csak az én fejemben létezik, de kicsit utána nézve mégsem.Elvileg wikipedia szerint van olyan technológia, hogy Multi-User MIMO.
Szintén wikipedia szerint MU-MIMO az AC WiFi szabványba már be is került: IEEE 802.11
Ellenben ezt nem kötelező implementálni az eszközökben, elvileg csak 1 stream a kötelező: Mandatory and optional features
Persze ha már MIMO-t tud egy eszköz, akkor van több stream, viszont egyáltalán nem biztos, hogy ezeket szét is tudja osztani több eszköz között.. ha jól értemHa nagyon technológiai okfejtés, és más topikba tartozik szóljatok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest