Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gubek-Einste #49308 üzenetére
Ezzel nem lehet nem egyetérteni.
Egyébként nem vagyok egy nagy apróhirdetős és apróhirdetéseken vásárló, de eddigi gyakorlati tapasztalataim alapján a Hardveraprót a meghirdetett árai alapján a piaci viszonyokhoz képest drágának tartom. Vásároltam már rajta több alkalommal, nyilván olyan termékeket, amiknek jónak tartottam az árát, de ennél jóval többször fordult elő, hogy más hirdetési helyeken, sőt, boltban újként eladott árukra is jóval alacsonyabb árat találtam.
Alkuban nem vagyok túl jó, ezért nem is próbálom, azt sem tudom, hogy illik-e -- lehet, hogy ez a bajom...
Egyébként történnek érdekes dolgok, a közelmúltban egy barátom az ajánlásom alapján N18U-t keresett, és egy hirdetési oldalon talált egy egy éveset 25e forintért. Rákérdezett, hogy elírás-e, nem 15e akar-e az lenni, csak mert boltban 20e alatt is van, de a legdrágább helyen sincs 25e. hát, úgy elküldte a hirdető melegebb éghajlatra, hogy a monitor is belepirult!
Bár kínáltak nekem 350e-ért (!!!) olyan fényképezőgépet is, amit még aznak 16e-ért tudtam megvenni.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gombászkönyvek egyben
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest