Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MaCS_70

félisten

válasz Gubek-Einste #49308 üzenetére

Ezzel nem lehet nem egyetérteni.

Egyébként nem vagyok egy nagy apróhirdetős és apróhirdetéseken vásárló, de eddigi gyakorlati tapasztalataim alapján a Hardveraprót a meghirdetett árai alapján a piaci viszonyokhoz képest drágának tartom. Vásároltam már rajta több alkalommal, nyilván olyan termékeket, amiknek jónak tartottam az árát, de ennél jóval többször fordult elő, hogy más hirdetési helyeken, sőt, boltban újként eladott árukra is jóval alacsonyabb árat találtam.

Alkuban nem vagyok túl jó, ezért nem is próbálom, azt sem tudom, hogy illik-e -- lehet, hogy ez a bajom...

Egyébként történnek érdekes dolgok, a közelmúltban egy barátom az ajánlásom alapján N18U-t keresett, és egy hirdetési oldalon talált egy egy éveset 25e forintért. Rákérdezett, hogy elírás-e, nem 15e akar-e az lenni, csak mert boltban 20e alatt is van, de a legdrágább helyen sincs 25e. hát, úgy elküldte a hirdető melegebb éghajlatra, hogy a monitor is belepirult!

Bár kínáltak nekem 350e-ért (!!!) olyan fényképezőgépet is, amit még aznak 16e-ért tudtam megvenni. :)

MaCS

Új hozzászólás Aktív témák