Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• veze

őstag

válasz D®. GeNy@ #4563 üzenetére

Értem, akkor Neked más elváráasid vannak más követelményeknek kell megfelelni.
    tuti lépni kell majd valamit a router forgalmazásban ha általánosan elterjedt lesz az 50/25 vagy annal nagyobb sávszélü netkapcsolat. hogy legyen ne csak profi árú termék legyen a piacon..vagy egyszerüen lemegy majd az áruk.. ma még nem általános igény.
    Igazábol ( elgondolkodtam már ezen) nekem nincs szükségem max 25/5-ös netnél gyorsabbra.. azt meg a mostani routerem is lekezeli még. Valaki megfogalmazta itt egy Hsz-ben, hogy letölt mindent az ember amire vágyott, megtöltött egykét vinyot és aztan hirtelen azzal talalja magat szemben hogy csak a napi aktualitásokból csipeget valamit..kb itt tartok :) az arányaim 5 felett vannak
    A Tua 1400-es procit itt vettem a prohardveren, nem adom el. Linux, letöltésekhez, böngészés, levelezés, képnézegetés film,stb. böven elég és joval kevésbé sérülékeny, érdemes kiprobálni - szerintem. torrentklienstöl kezdve msn -ig sokminden van hozzá ma már. Tévhit az, hogy a linux használatához valami guru kell hogy legyél :)

Új hozzászólás Aktív témák