- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
dr.bubo #4191 üzenetére
Hát ha nem muszáj, akkor nem is akarok sokat fizetni
Főleg úgy, hogy sok funkciót nem is használnék, amit egy router vagy komolyabb AP tud (routing, dhcp, bridge, stb - csak osszon wifit). Ugyanakkor persze ha vannak olyan szempontok, amik fontosak, akkor hajlandó vagyok többet is költeni rá, tehát nem feltétlenül a legolcsóbbat akarom...
Hát nem tudom, nekem az Allied Telesis neve komolyabbnak tűnik (honlapjuk: [link]), ahogy routerből is inkább az AirliveCsak nem tudom, egy 7-8k router mennyire gagyi. Mondjuk nekem jofórmán csak ahhoz kéne, hogy legyen wifi, minden másra ott a szerver vagy a switch. Csak AP-t használtan tudnék venni ~5-6k körül, egy ilyen router meg újonan alig drágább és 1-2év gari is van. Vagy 8800-ért egy aránylag komolyabb, új, szintén 2 év garis Airlive AP, amin ha későbbb antennát cserélek, akkor egy komolyabb/normális erejű wifit kapnék. Lehet ez lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Le Mans Ultimate
- Windows 11
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Windows 10
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest