Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kabel15
üzenetére
Én ASUS RT-N66U-t használok torrentezésre! Mondjuk általában véve nekem sosem szokott azonnal kelleni semmilyen anyag, eddig legalábbis nem találtam még olyat, ami ne érne rá néhány óra múlva, vagy mondjuk másnapra! Sokszor reggel amikor beérek melóba, még átnézem a lehetőségeket, és ha találok valamit amit le akarok tölteni, akkor azt távolról elindítom, így délutánra, amikor hazaérek, letöltődik szinte bármi! Este lefekvés előtt ugyanez, és éjjel szintén mindennel végez a router! Nekem jelenleg 1MB/sec a letöltési, és 250K/sec a feltöltési korlát! Ha mégis valami SOS-ben kellene, és leveszem a korlátot, akkor 4-5MB/sec-ig tud felmenni a sebesség, a router ott is stabil marad, viszont meglehetősen belassul, és ez már erősen kihat a böngészésre is! Mondjuk 2MB/sec mellett még nem érezni a torrent okozta terhelés hatását, de a magam részéről feleslegesnek tartom ezt is, minek terheljem ennyire, ha lejön minden 1MB/sec-el is, sőt akár még lassabban is...?! Hozzáteszem nem töltök 20-25GB-os filmeket, nekem teljesen jó az 1,4GB-os DivX is mindenből!
TP-LINK-et én sem használtam, de az elérhető sebesség 1043ND esetén is nagyban függ a HW verziótól, a régebbi fehér v1-esen a topikban olvasottak alapján nem nagyon kell számítani 1MB/sec-nél nagyobb tempóra, sőt inkább ez alatt kell kalkulálni! Gondolom a v2 már többre képes, de én sosem mértem, nem is lett volna mivel!
-
Multibit
nagyúr
válasz
Kabel15
üzenetére
Ezekre a kérdésekre a routered topicjában kapod meg a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Formula-1
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i7-1185G7 1/512 Tűéles Retina
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Garmin Fenix 6X Pro
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX