- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jedster
tag
válasz
MaCS_70 #36632 üzenetére
A jobb támogatás az ASUS mellett szól. 3 év garancia, kiterjedt szervizhálózat. Szoftveres téren is több (gyári) támogatást kap. Tomato van hozzá, és az ASUS routerekben van recovery mód is, ha valami gond történne frissítés közben. Minőségi alkatrészek, szépen megtervezett hűtés, stb.
Az Archer C5 mellett az AC szabvány szól. Akkor érdemesebb azt venni, ha ki lesz használva valamilyen eszközzel a nagyobb sávszélesség. Ha nem fontos a nagyobb sebesség wifin, és nincsenek bezavaró szomszédos hálózatok (pl. panelban), akkor én nem költenék rá. De ha nem kellenek az extrák, jó a gyári firmware, akkor megvehető. Viszont ugyanaz az SoC hajtja, mint a 1043NDv2-t, és a 2,4-es hatótávolság a beépített antennák miatt nem lesz kiemelkedő (főleg telefon/tablet esetén). Én az olcsó TP-link routereket szeretem, a WDR3600-ig bezáróan. Nagyon jó ár/teljesítmény arányuk van. Ugyanakkor én 20 felett már jobban szimpatizálok az ASUS routerekkel.
Esetleg még ki lehet próbálni a gyári firmwarek netes demóját. Talán segít a döntésben:
http://www.tp-link.com/resources/simulator/Archer-C5_v1/Index.htmhttp://demoui.asus.com:8080/index.asp
Utóbbi nem pont az N18U firmware-e, de pár funkciót leszámítva (pl. 5GHz), szinte ugyanez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest