- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drago1
tag
Most mar tudom hogy a savszelt amit vartam tole arra esely nincsen es nem is lehetett volna hiaba van a dobozan 300mbitsec akkor sem!Elvegetaltam volna vele pl ez idaig mig nem veszek egy celnak megfelelot meg pl 2 hetet kell varni egy ASUS RT-AC66U-ra mire raktaron lesz es kiszallitjak !
A fo problemam amin elszakadt a cerna hogy at akartam tenni valahova mashova kikapcsoltam atraktam aztan visszakapcsoltam es egy led vilagitott ket hetig csak az hogy aramalatt van megszunt sugarozni akarmit csinaltunk vele ,haver megnezte azt mondta gatter erre en meg erolkodtem vele azt szettortem es kib....am a kukaba!
Ez volt a Tp LINK 3 hetes palyafutasa!
Mi ez bekapcsolod azt nem lehet kikapcsolni rorkkon orokke mennie kell vagy mi?Mondjuk az is igaz hogy pont kifogtam szerintem ,de mindegy egy eletre soha nem veszek TP-LINK -et!
Ami olcso az szarabb annal mint ami draga! -
TeeJay
félisten
sebaj legalább 38-ért vett egy Asust a 200-as nethez amire egy TP-Link WR1043ND V2 is bőven elég lett volna neki 12ezerért... ilyen az mikor valaki előbb vesz valamit aztán kérdez hogy milyen cucc kell a nethez...
biztos annyival többet ad neki az Asus 3x annyi pénzért, és mindent ki is használ
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest