Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• maestro87

őstag

válasz Intruder2k5 #34377 üzenetére

Igen, torrentnél mondjuk megfelelő ha azt nézzük, hogy a router non-stop megy a PC-vel szemben. De egyéb fájlmegosztásnál azért már el kell a min. 10MB/s amit írtál, hogy teljesülhet is.
    Nem, még nem moddoltam, de majd elmondjátok hogy kell pontosan.:)
    Felőlem ajánlhatsz Asus-t is, de én úgy látom hogy abból ilyen áron nincs egy se ami gigabites portokkal is rendelkezik és min. 300Mbit/s-os wifi-vel.
    Valamelyik nap elgondolkodtam, hogy megvárom az új Asus RT-N18U-t, de szerintem az sem éri meg a 20 ezret mivel a DualBand-ot "lefelejtették" róla és az ac szabványt is. Hiába a 600Mbit-es wifi ha jövő ilyenkorra már valószínű ac-s wifi-t fogtok ajánlani. (Egyébként külsőre nekem nagyon bejön az új Asus, meg a felhőtárhely funkciója.:) )
    Akkor már inkább most veszek egy olcsóbbat és majd ha jobban elterjed az 5 GHz akkor lecserélem. 1-2 laptophoz most feleslegesnek érzem a 600Mbit-es wifi-t is. A 100 megás netemet a 300-as wifi is kiszolgálja, az új gigabites net meg úgyis annak kell aki 50GB-os hd filmekkel mókol.
    Köszi a válaszokat, akkor valószínű hogy a 1043ND V2-nél maradok (vagy a wdr4300-nál), ha most nincs jobb. :R

Új hozzászólás Aktív témák