Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
as_Rock
őstag
Hm, az asus-ban nincs benne a vinyó?
Egyébként én is valami olyan megoldást keresek amivel megúszhatnám a letöltés miatt éjjel is zúgó gépet
Jelenleg van egy D-link routerem (4 port + 1 wifi), és egy 320-as sata vinyóm (a wl500GP-nél mintha lettek volna sebességproblémák, a wl700 pedig már túl drága)Adjam el a vinyót és a mostani routert, és vegyek helyette egy wl500-at, vagy van valami 15k körüli olyan cucc, ami router, + saját, vagy rádugott vinyóra tud torrent/ftp/ésatöbbi
letöltést, valamint ezen vinnyót a rajta lógó (utp és wifi) gépek mint halózati meghajtót látják?
-
tlac
nagyúr
viszont az 1. megoldás kényelmes használatához kell még egy router is
ahogy olvasgattam az asus topikot nem tűnt úgy, hogy a torrent nagyon terhelné a routert
A D-Link totyikot olvasom, nincs már vele probléma, az új fw-ben javításra került a torrent probléma.ezt olvasod?
itt nem sok jót olvastam róla...
ez hackelhető?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- OLCSÓBB!!! HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest