- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
A pingnek semmi köze nincsen az átviteli sebességhez.... és ahogy leírod, sztem neked sem azzal volt az alapvető bajod, h 4/1 volt a sebesség, hanem más tekintetben volt szar a kapcsolat... tehát vagy az Invitelnek volt kicsi a sávszélessége kifelé, vagy a vonal a központtól hozzád, vagy vmelyik eszköz, pl modem. Hivatalosan nekem is 4/1-es netem van, amivel mostanában van néha probléma, de előtte kb 2 évig tökéletes volt, 8-9ms ping mellett tökéletes volt bármilyen online játékra . Mostanában sajnos néha szakad meg belassul és én is viaskodom a Digivel, mert az a meglátásom, h túl van terhelve a rendszerük v vmi ilyesmi oka lehet, mert rendre esténként kezd belassulni ... de amikor jó, akkor semmi gond vele, sőt legtöbször inkább 8/2-t mérek rajta, int 4/1-et. Én amikor 10 éve elkezdtem online fps-ekkel nyomulni, 384k-s (mellesleg atomstabil) adsl-en nyomtam (szintén 10 alatti pinggel), és tökéletes volt.
1ébként ha utánaszámolsz, egy 6 megás nettel feltételezve, ha ez a szűk keresztmetszet óránként 2.7GB adatot lehet letölteni, ami naponta 64GB. Havonta egy 2 terrás vinyó... Ok, ha hirtelen kell valamit letölteni akkor nem jó várni ez aláírom, de általánosságban a 6 giga vastagon elég.
Az árazás tényleg érdekes a netszolgáltatók esetében, de (nem mintha védeni akarnám őket) sztem ez is inkább az üzemeltetés költségeire vezethető vissza, mert pl ha megnézed a digi árlistáját, modemes területen 4/1-et kapsz 3500 forintért, lan esetében meg majdnem ennyiért (3700) 40/20-at ugyanannál a szolgáltatónál. Szóval feltételezem, h nem jókedvükben csináltak ilyen különbséget a két tarifában, hanem így éri meg nekik. Persze attól még én sem vagyok boldog h tőlem légvonalban két km-re ugyanannyi pénzért 10x olyan gyors netem lehetne, de az igazat megvallva sokkal inkább a megbízhatóság meg a nagyobb upload ami hiányzik, mintsem a 10-szeres download.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest