- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
őstag
válasz
Intruder2k5 #21957 üzenetére
hát nekem meg kb semmi tapasztalatom a routerekkel, jópár éve egy linksys Wrv-200-as szolgál ki, nem is cserélnék ha tudná a gigabitet..
Viszont ha már cserélek akkor pár dolgot többet tudjon.. Olyan routert keresek ami max csekély mókolással rábírható usb vinyó kezelésére, és torrentezésre, esetleg van hozzá leírás ami alapján a hülyék is fel tudják tenni pl az opernwrt-t vagy tomato-t
Csakhát a felsorolt routerek közül nem tudom eldönteni melyik is a jó, azaz melyik a jobb.. napokban vennem kell egy új routert mert megemelik a sávszélt, és teljesen tanácstalan vagyok.. Tetszik pl a netgear is, meg az asus is..De nem igazán találtam egy olyan helyet ahol a felsorolt routereket összehasonlítanák mindenfajta szempontból, illetve némelyik routerról csak leírást találtam, részletes tesztet nem.. Meg ugye hiába írnak egyik tesztben jót a routerról, attól még nem fogom tudni eldönteni hogy az jobb-e a másik routertől..
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Medence topik
- Formula-1 humoros
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Politika
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -60% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest