Hirdetés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Őskoczka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
De kérlek támaszd alá, hogy miért nem megfelelő eszköz minden, amit te nem írattál bele az első postba, és miért csak TP-Link-et vegyen mindenki
Minden típust felsorolni a listában kicsit hosszú lett volna, az tp-linket pedig ár/értékben nem veri semmi a piacon.Lásd #16791. Még nyugodtan lehetne bővíteni például a "minden, amin m0n0wall / smoothwall fut", ezzel gyakorlatilag végtelenre bővítve az alternatívák számát.
Ebből semmit nem ért az egységsugarú felhasználó, aki itt tanácsot kér.És még én beszélek mellé? Nem, nem az a gond hogy olcsó. Hanem az, hogy nem igaz a "többi sem jobb / többi sem tud többet" állításhalmazod.
Oké, legyünk gyakorlatiasak. Mondj egy routert, ami többet nyújt egy 1043ND-nél, mondjuk 15k-ig. Azért idáig, mert Bešla-nál ez volt a felső határ.
Egyébként azt soha nem mondtam, hogy nem létezik olyan router, ami többet nyújtana a tp-linkeknél. Nézd csak meg, vannak a listámon asus-ok, linksys-ek, stb. Viszont ugyanannyi pénzből nem kapsz jobbat. Sőt, néha a dupláját kell költened, hogy többet kapj. A prémium kategóriában nincs tp-link alternatíva. De alatta igen.Ugyanebből a postból már nem idézted azt, hogy az "!(olcsó !xor jó !xor tartós)" logikai kapcsolatból az olcsó a TP-Link mellé már ki van választva. Én pedig a jó és tartós kombinációt szeretem. Szerintem mások sem vetik meg.
Azért nem idéztem, mert nettó baromság. Mért ne lehetne jó és tartós, ami olcsóbb mint a konkurencia? Tartósak, kapsz rájuk 5 év garanciát. Jók, mert 120-as fiber mellé is tudsz 12k-ból routert ajánlani, amit egyszer bekonfigolsz és elfelejted a létezését. Igen, van példa erre bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Asus Zenbook 13 laptop
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX