- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hogy ennyit bírna? Ezt még én sem vagyok hajlandó elhinni, pedig én köztudottan nem szimpatizálok az egész TP-LINK márkával... Bár utólag már kiderült, hogy itt WiFi-ről van szó, ami igen képlékeny dolog, de mikor Te is válaszoltál, akkor ezt még nem lehetett tudni, kábeles kapcsolat esetén pedig ez igen karcsú lenne. 10Mbps egy SMCWBR14G2-n is átmegy, ami talán az egyik legrosszabb router, ami valaha volt a piacon, és mintegy 5 évvel régebbi modell is...
Másik dolog meg az, hogy a tűzfalszabályok sosem fognak ekkora eltérést (10Mbps vs. 80Mbps) okozni a mért sebességekben. Lehet, hogyha beállítasz 30 portforwardot, meg még 10-et triggerelve, plusz 25 QoS szabályt, akkor leesik 10Mbps-t a sebesség, meg még 5-öt a PPPoE miatt, de nem 70-et!
-
krystman
őstag
Nem az enyém egy ismerősömé, csak tesztre van nálam, hogy miként működik, mert majd idővel le akarnám cserélni én is a routeremet, mert nagyobbat vennék ilyen N-es routert. Csak így ahogy próbálom valahogy valami nem okés vele, mert a régi EDIMAX G-és router plafonon nyomja a netet, még ez a TP-Link ami N-es, és jóval gyorsabb lenne, max 10Mbitet tol át Wi-Fi-n. Ezt nem értem.
-
vargalex
félisten
Azért ne vezessünk félre senkit! A TP-LINK TL-WR741ND, ahogy az első hozzászólásban is olvasható, 70-80 Mbps körül tud. Szóval inkább valami QOS beállítás lesz a hunyó. A Bandwidth Control beállításaiban érdemes körülnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest