- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gerner1
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
jlaci63
tag
válasz
jlaci63 #14758 üzenetére
Sikerült nagy nehezen beüzemelni (TP-741ND)
A drótos része 5 perc alatt megvolt, viszont a notikkal pöcsöltem vagy egy órát, mire rájöttem, milyen titkosítás rendszer, protokoll, eljárás mit jelent, melyik jelszó, pin kód, meg ezer anyám kínja mire vonatkozik. A mellékelt magyar (?) nyelvű tájékoztatót nem szakember fordította, az angol nyelű leírás meg -gondolom- rendszergazdáknak készült, de nekik meg minek?
Tudom, felvehettem volna a telefont, de így azért jobban hízik a májam, hogy magam silabizáltam ki.
Amúgy az eszköz jó, egyelőre nem dobott még el, úgyhogy a DD-WRT okosítással még várok. Meg amúgy sincs ma már kedvem főleg abba elmélyedni.
A kütyü az emeleten van, a notival a pincében 60%-os jelet fogok. Viszonyítási alapom nincs, hogy a két betonfödémnél ez jó arány vagy nem. A lényeg, hogy műxik.
De a még lényeg, hogy nem dobál le 5-10 percenként, mint a régi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest