Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Intruder2k5 #14580 üzenetére

Úgy lett, elküldtem :

"A mai napon kaptam meg önöktől az Asus RT-N10 WLAN router, 10/100Mpbs

típusú routert a D-Link 321B Modemmel együtt. A Modemmel kapcsolatban semmi gondom nincs. A Doboz amelyben benne volt a két termék doboza sértetlen volt amikor átvettem a futárszolgálat munkatársától. Amikor viszont kibontottam nagy meglepetés ért a routerrel kapcsolatban. A modem rendesen originált állapotban érkezett a routerről ez sajnos nem monható el. Egy nejlon zacskó sem volt csak belevolt szórva a dobozába a router, az antenna fel volt rá csavarozva, és a CD amit mellékeltek mellé törött volt .

A routerben a Wan beállításoknál - és ez igazolta be végképp a gyanúmat mely szerint használt terméket kaptam pankotaijozsefne@t-online.hu volt beállítva , tehát nyilván való, hogy ez a router az övé volt eredetileg és valamiért vissza került Önökhöz.

Tisztelettel kérem Önöket, hogy ezt a routert szállítsák vissza és küldjenek egy teljesen új hibátlan verziót.
    Úgy gondolom, hogy méltatlanság az ha a pénzemért használt árut kapok.

Kérem levelemre minél hamarabb válaszolni szíveskedjenek, ellenkező esetben kénytelen leszek a fogyasztó védelemhez fordulni, akiket majd bizonyára érdekelni fog, hogy volt e Pankotai Józsefné nevű vásárlójuk.

Tisztelettel

"

Plussz mellékeltem egy raklap képet . Meg felhívtam telefonon holnap fognak reagálni, mondta, hogy ritkán fordul elő ilyen eset, de holnap intézik, és jövőhétre jön a router :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés