- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
CS_D
senior tag
-
ecaddict
senior tag
válasz
Brogyi #10228 üzenetére
Ja hát, hogy ha egy szinten lennék Laca 012-vel HW-es témában, meg annyi időm lenne mint neki, akkor igen.
Link.Egyébként meg ha sebességet akarok akkor lehúzom az USB/eSATA rack-et (router újraindítása nélkül, ugyanígy vissza is tudom tenni) és bedugom az eSATA-t a PC-be.
Ennentől amit bír a diszk a limit (hálón a gigabit, merthogy a HDD többet bír mint a giga LAN).
-
vargalex
félisten
válasz
Brogyi #10228 üzenetére
A WL-500gP V1 cseréje idején én is gondolkodtam egy atomos gép/vékony kliens beszerzésén, de végül elvetettem. Egyrészt az ára (alaplap, ram, ház, táp, esetleg WiFi kártya), másrészt az eszközök száma miatt. Mert ugye, ha ezt megépíted, akkor vagy veszel elé egy routert, vagy ha ezt szeretnéd routerként is használni, akkor venned kell egy vlan tagging képes switch-et, vagy egy olyan alaplapot választani, amin legalább két LAN csatlakozó van, és mellé egy normál switchet (persze csak akkor, ha szeretnél vezetéken is kapcsolódni). Illetve nyilván a döntés attól is függhet, hogy milyen terhelést szánsz rá. A soho router valóban nem terhelhető túlzásban, nem arra készült.
A DIR-825 vásárlása előtt a vatera-n találtam egy 2 LAN csatlakozós passzív hűtésű kis gépet, de az ára sajna túl magas volt, így én megelégszem a routerrel. De nálam valóban nincs olyan terhelésnek kitéve.
Szóval, a lényeg, hogy el kell dönteni, hogy mire akarja használni az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest