Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tranceplanet
addikt
válasz SoulReaver #23849 üzenetére
LP-ből ez a legolcsóbb és megbízható, de húzni nem tudom mennyire lehet: CRUCIAL 16GB Ballistix Sport DDR3 1600MHz CL9 KIT BLS2C8G3D1609ES2LX0 ~29K az ára. Tuti tuningos fajtát majd írnak a szakik, de nem lesz olcsó LP változatban.
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
MK VII
veterán
válasz SoulReaver #23849 üzenetére
Szia..
Ha tuningosabb példány kell akkor leginkább 2133mhz vagy 2400mhz-es ramokat javaslok.
44mm magas ramok férnek be a hűtésed alá. Ennek függvényében szerintem, ha tényleg bővítesz és mhz-ben is feljebb váltanál akkor én egy G.Skill 2400mhz CL10-et ( Ha leveszeda felső piros részt akkor 39mm magas csak és bőven befér a hűtőd alá. ) vagy egy HyperX Savage 2400mhz CL11 ami eleve csak 33,3mm magas.
Előrelépés ezek a memóriák illetve az ilyen paraméterekkel rendelkezők lennének.(#23852) Bigfoot001
Veheted, de, ha csak annyi a különbség a kit és a két modul közt akkor én inkább kitben venném, mert úgy a dual-chanelre is garancia van.[ Szerkesztve ]
-
Vaskobak
csendes tag
válasz SoulReaver #23912 üzenetére
Ez így igaz de le akarom cserélni és csak meg szerettem volna tudni hogy érdemes e...
Vaskobak
-
HF77
őstag
válasz SoulReaver #23967 üzenetére
olyan 300mb körül..pontosan most nem tudom..!
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
HF77
őstag
-
shield
őstag
válasz SoulReaver #23990 üzenetére
Én végül is a Ares-Serie-t választottam, mert az okosok szerint jobban járok az 1600-assal a CL9-es jó időzítésével, mint a 2400-assal, aminek rossz az időzítése. Játékra kell, aminél pont megfelelő.
Nekem is az LP miatt szűkült be a lehetőség. a TridentX talán csak úgy férne be a hűtő alá, ha lecsúsztatnám róla a tetején levő "tarajos" hűtőbordát. A Merlinnél elég jó a G.Skill árai és van választék.S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
kenobi95
csendes tag
válasz SoulReaver #24013 üzenetére
Ú, tényleg köszönöm.
-
fudi2002
Topikgazda
válasz SoulReaver #41513 üzenetére
Ha adiet kapsz akkor menni fog. Elfekvő készleten lehetnek mdieal szerelve.
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
fudi2002
Topikgazda
válasz SoulReaver #41515 üzenetére
[link]
Amúgy szériaszámot beírod a gskill oldalán, az is megmondja.Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
fudi2002
Topikgazda
válasz SoulReaver #41517 üzenetére
830a is létezik, az is adie.
-
fudi2002
Topikgazda
válasz SoulReaver #41519 üzenetére
Asszem eme kitből is van 830as
-
fudi2002
Topikgazda
válasz SoulReaver #41525 üzenetére
Szériaszámot beírod a gskill oldalán és kiír minden adatot az adott példányról.
[ Szerkesztve ]
-
fudi2002
Topikgazda
válasz SoulReaver #41529 üzenetére
Én aquából rendeltem, mikor elindult a csomag már kaptam is a garlevelet, amiben benne volt a szériaszám. Még a feladótól el sem indult, már tudtam hogy adiet kapok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest