Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz TeeJay #17617 üzenetére
Igen, a borda ezeken valóban dísz, alacsony a hőtermelésük felesleges rájuk még az 1,65V-osokra is igazából.
Ami a HyperX és a XMS/Vengeance mellett szól viszont az élettartam gari, szemben a Kingmax 5 évével. De ez nem ér sztem +2k-t. 5 év múlva már valószínűleg te is rég DDR4-es rammal tolod már/majd.
#nincsbennetarcsi
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz TeeJay #17681 üzenetére
Van választék bőven.
Crucial Ballistix Sport: [link]
Corsair Vengeance: [link] vagy van belőle LP: [link]
Patriot Viper 3: [link] vagy szintén van belőle LP: [link]Ezek mind 1,5V-osak.
mod:
Baryka007: 4x2GB 1333-as. Mert az fel tudod húzni 1600-ra de a méretet nem tudod tuninggal növelni.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
LógaGéza
veterán
válasz TeeJay #17681 üzenetére
Ez érdekes, rákerestem az enyém Datasheet PDF-jére, és ott is 1,65V-ot ír, viszont a gyakorlat mást mutat:
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
válasz TeeJay #17687 üzenetére
Na nem hagyott nyugodni, kiszedtem mindkét fajtából 1-1 modult, és megnéztem mi van. A szürke Genesis KITem az pontosan ez: [link]
A kék pedig ez: [link]
Viszont most UEFIben beállítottam 1600Mhz-et, 9-9-9-27-es időzítést, és 1,5V-ot mindkét sávra, és szépen megy minden
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
johnywalker
őstag
válasz TeeJay #17714 üzenetére
HyperX-nél /Kingstonnál tényleg oda kell figyelni.Vannak 1,5ös memóriáik is ha eléggé utánanézel, de a többség 1,65ös.A webáruházak freki/időzítés infói valóban nem a legpontosabbak, emiatt sok helyen nem is adnak ilyen leírást.Ha kingmax nano-t rendeltél , az nem ugyanaz mint a kingmax value, szerintem nem fogsz benne csalódni.A Nano-k valami hődisszipáló réteggel vannak bevonva, azért nincs rajtuk "fém sapka". A gyártói datasheet/spec oldalaknál a tested spd-t ill. latency-t érdemes figyelni
[ Szerkesztve ]
-
StSanya
senior tag
válasz TeeJay #17714 üzenetére
Bár nem írtad mennyi RAM-ot vennél, 2x4GB -ban, ha nem zavar a színe, sztem ez jó vétel lenne neked:
Corsair Vengeance Green LP 2x4GB DDR3 1600MHz CML8GX3M2A1600C9G
Most megint felmentek az árak picit, sajnos...
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
qad
senior tag
válasz TeeJay #17879 üzenetére
Low profilos kék lett a választott az olcsósága miatt.
Köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
-
mekker
őstag
válasz TeeJay #18028 üzenetére
Hát csak az a baj, hogy pont most nézem mik vannak egy árban, erre meg most kezdhetem elölről..
Akkor most marad Ipon nézelődniДанное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó, DDR3 és DDR4 SO-Dimm és NVME ssd-k
- GOODRAM DDR4 4GB 2400MHz (GR2400D464L17S/4G)
- 16GB 2666MHz DDR4 RAM Kingston HyperX Predator CL13 (HX426C13PB3/16) eladó
- LAPTOP Memóriák 2GB 1GB 512MB 256MB DDR3 DDR2 DDR
- Kingston HyperX FURY 2x8Gb DDR3 1600Mhz CL10
- Eladó Félkonfig! I5-10600k, Asus Tuf Gaming B560M-Plus Wifi, Kingston Fury Beast 2x8gb 3200Mhz!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest